larssonm.blogg.se

Arg på att vara arg, trött på att vara trött

Kategori: Allmänt

Mini har fått kuta i lite större bur idag ;-). Började dagen med frukost och hästar. Red ut på fina Alina, trimmade Bubblan och tog en väldigt lätt tur med fina Dina. Har hjälpt till att slå i lite spikar på bygget också. Inte så särskilt stressig dag, ändå har jag inte hunnit så särskilt mycket men är ändå trött och därav också arg och tvär.. känner mig ledsen och uppgiven och jag vet inte riktigt hur jag ska gå vidare med det här? Jag vill ju inte vara tjurig och konstant trött.. Fy sjutton. Vill dra nåt gammalt över mig, kanske till sommaren eller när som jag känner mig lite piggare går också bra.. Det gamla jag har över mig för tillfället är vår tioåriga hund, inte helt omysigt ;-)

Fredagsmys

Kategori: Allmänt

gäspade konstant under dagen för att jag av någon underlig anledning  är snortrött.. Nu har jag ridit min absolut finaste dina igen för första gången igen. Härligt! Hon är så lätt också, bara tuta och köra, en viss skillnad från gröngölingarna ;-) nu har jag blivit bjuden på tacos innan jag satte mig här vid brasan för att tina upp! Nu, efterrätt och kortspel. Skönt med helg 🌺

Skyller på internet ;-)

Kategori: Allmänt

Att jag skriver så dåligt.. För jag gillar det trots allt, sedan att jag jobbar heltid, har tre kusar och försöker skaka fram nåt sorts normalt liv på det gör det hela än mer struligt :-) Ska erkänna att trots att jag trivs alldeles utmärkt på jobbet så kan jag inte låta bli att längta lite till jullovet!
 
De mest spännande, hästarna, går kanonfint i varje fall. Alina var hos Elin i tisdags och var med på träning där. Första gången vi åkte med henne, stod ensam i transporten en stund, slängde på alla saker i mörkret, gick in i ridhuset med massa hästar, hoppade bara upp och hon glänste bara på. Härliga hästen! Elin som ofta är brutalt ärlig kommenterade henne som en vacker häst med härlig uppsyn - att hon lyssnar av och har snälla ögon. Jag hoppas verkligen på den här fina hästen! Igår longerade jag henne också, trodde att hon skulle vara lite matt men det var snarare tvärs om, så nu förtjänar hon lite vila!
Bubblan är lite yvig, har dock kommit ihop sig lite mer och jag får lite mer tid där jag faktiskt kommer till ridning. Snart blir det nog häst av henne också. Sedan ska Dina börja komma igång och skritta lite denna vecka så ska försöka börja med det nu idag hade jag tänkt. Känner mig dock kanontrött trots att min gulliga mamma mockat åt mig även idag. Puss på henne. Fast jag ska försöka ta till lite superkrafter och motionera fina Dina, trimma Bubblan och gärna springa en liten runda också.. Vad tror ni? Jag tror att allt löser sig, eller allt utom springrundan då.. ;-)
 
Vårt husbygge går framåt också, Felix har tagit massa bilder som jag tänkte lägga upp här också!! Må väl, så ska jag se om jag kan bättra på den här skrivningen lite mer i framtiden..

Livsfarligt

Kategori: Allmänt

Helvild dag och som alltid livsfarligt att sega ihop "en stund", den blir ju alltid lite för lång.. ska dock rida fina A men sedan städa och försöka motionera, stånk..

Svåra hästar? Inte för somliga..

Kategori: Allmänt

Efter jobb och att jag och hästarna ätit vårt mellanmål hoppade jag upp på Bubblan. Hon drog i tygeln så jag trodde armarna skulle falla av & vi båda blev sura , jag hade ingen terapi-musik i öronen och cirkus larsson var igång. Då knallar min lilla pappa förbi, tänder en cigarr (nån grej han fått för sig att gårdskarlar gör då och då) iakttar en stund. Säger sedan, om du inte spänner dig så mycket framförallt blir lite mjukare i armarna så tror jag det går bättre. Typ det mina tränare tjatar galet om och jag egentligen vet att jag borde påminna mig själv om säger pappa som inte vart med på nåt hästigt på länge. Ganska fantastiskt att bara veta sånt som han gör! Jag själv har dock vart lite duktig och lasttränat bubblan som var duktig. Hade dock planerat in att ta en egen joggingrunda med min fina Alina men den vortprioriterade jag tydligen, undra varför...
Fina lillgumman 🐴❤️

P&j

Kategori: Allmänt

härligt att ha enorm hage när hästarna står parkerade längst ner.. Idag var det p&j på vittvång. Började med att hejja fram duktiga Klara till en jättefin runda innan jag hämtade ut en peppad bubblan hemma som dock skötte hela "tävlingen" anmärkningsvärt bra. Att hon sedan inte ville ta sig över ett hinder mot läskiga läktaren är ju en rutingrej och trots allt så räknas ju en viss känslighet som någonting bra i 2000-talets hoppsport. Jag valde att hoppa igen så hon skulle få en bra erfarenhet och hon skuttade då fint med lite mindre läktarskräck och jag red lite mer fram och fick ännu bättre känsla :-) Nu ska jag träna som attan så hon snart blir riktig tävlingskuse!! Fick dock ett litet bakslag i bil-terapin så nu ska jag tvinga hela bygden att rida ut med mig. Dina håller vi tummarna för, hon var mycket bättre hos veterinären igår och alina är lite baby-busig men urgullig :-) imorgon ska vi fortsätta med byggandet, ska försöka ta lite bilder. Nu är jag dödligt trött så ska slökolla tv innan det är dags för fodring och sovning!

Nya tag

Kategori: Allmänt

Nytt hopp, nytt husdjur till pojkvännen och ny mobil så förhoppningsvis även bättre uppdatering :-)