larssonm.blogg.se

helt sjukt

Kategori: Allmänt

Är allmänt störd. Våndas av att eventuellt välja bort äcklig övertid, tidiga mornar, tungt kroppsarbete, allmänt riskerade av livet, kuska runt halva världen och antagligen tjäna väldigt lite pengar på det hela eller med största sannolikhet gå back på det hela. Är mitt i värsta identitetskrisen och krigar på - emot mig själv.. Vill på något sätt rida men vågar inte riktigt, vet inte hur jag skulle göra för att klara det. Vet inte om jag vill tillräckligt.. Ibland vill jag bara vara vanlig, försöka göra det alla andra verkar trivas med. Blir frustrerad över resurser men mest över mig själv. Det enda jag vet säkert nu är att jag kan inte göra saker halvdant, ha diffusa mål och kravla mig över. Resan är ju halva grejen och nu är det hög tid att ge sig av. Destinationen är dock ännu oklar. Ger mig själv tio dagar.

konstig kropp bytes?

Kategori: Allmänt

Inte just för att den är ful eller så, det tycker jag ibland men så illa att jag behöver byta brukar det aldrig vara.. Min kropp är dock världsmästare på att vara trött på morgonen, bli sjuk och allmänt seg. Skulle alltså vilja ha en piggare och friskare än min. Rynkor eller övrigt skick spelar ingen roll, så länge den är pigg och kry. Du får min kropp och ev. pengar emellan.
Är inte helt okej eller jag känner nog efter lite för mycket också.. Till exempel till tävling kan jag åka halvt zombie utan att gnälla, då känner jag inte efter utan bara kör på..
Har fått en köldböld på varje ben och har lite ont i knät samt min hals låter lite som en tupp och jag är seg som en deg! Inga jättestora krämpor egentligen, halsen är värst men så är det ju det där med att ta sig upp ur sängen. Börjar jobba 12:00 och eftersom det är fredag så var tanken att fixa stallet före jobbet. Nu stannar jag nog dock kvar i sängen och blir lite piggare med några avsnitt från Greveholm och sedan åker till fina hästarna efter jobbet :-)
 

inspiration på en miljon!

Kategori: Allmänt

Saxar in en liten bild, min mobil vill numera inte ens ringas till eller ta emot sms när det inte passar den längre. Hoppas inte upphovsrättshavarinnan drar till med en stämning av mig nu då ;). Detta handlar nämligen om just henne, fröken Jansson. Beundrar henne väldigt mycket, fånigt mycket kanske en del skulle kalla det. Idag var jag iallafall där och tränade Dina. Det var helt sjukt kallt men så otroligt givande att åka dit. Fick lite nytt perspektiv, ny motivation och ny insikt i vad jag faktiskt behöver förändra och det som bara behöver byggas på ytterligare.
 
Dina är en stjärna också, även om hon kanske glider runt och bara springer ibland så är hon otroligt tapper! Hade verkligen sett fram emot att åka till Loviseholm och träna. Då när man har en drös förväntningar så är det ju skönt att allting fungerar så att man ser målet lite klarare!

always chasing

Kategori: Allmänt

Sitter med broders dator, han kan vara snäll när han vill :) Min mobil vill fortfarande inte besöka internet, hade en jättegullig bild att lägga upp men icke sa den! Boggande är tråkigt med gamla bilder.. Var i stallet på förmiddagen i varje fall, sedan åkte jag och jobbade en vända. Hade en grym jobbdag, bröt halvt ihop och grät av skratt där ett tag! Sedan åkte jag hem och hade ingenting planerat. Som vanliga människor eller? FY så tråkigt. Jag har terroriserat min familj så pass att de snart kommer skjutsa mig till dårhus. Mitt kaotiska, vilsna överarbetade jag är kanske jobbigt men åtminstone mindre krävande att umgås med! Imorgon är scemat dock fullspäckat, nästa överfullt, lika bra så! 
 
För att gnälla, har lite för mycket fritid, annars brukar jag försöka att inte hinna med att tänka på sånt.. Vädret? Gör mig galen. Klockan fyra är det kolsvart och det känns som om dagen är slut! Skittråkigt. Snö och vinter i all ära men det känns som min vinterenergi inte är på topp. Måste nog utomlands, var alldeles för länge sedan sist Därav bilden, Spanien! Måste även lägga ner lite energi på att förändra, förbättra och gå vidare. Jag  gillar dock inte momenten som är jobbiga. Så som beslut eller att på något sätt såra någon.
 
I don't know how to forget or how to move on, sometimes it feels like my mind is allways chasing. Pick up the phone when I call cus' I' so worried. Nothing can keep me ahead I'm in a hurry.

ninjahund & störigt

Kategori: Allmänt

Vad trött jag blir, jag får inte in några bilder.. Himla mobil att inte vilja vara minsta lilla hjälpsam! Doggarna är nyklippta också, här är dock en gammal bild när leffe har turtlesskal istället för bara päls. Nu ska jag till mina fina hästar, på julbord & sedan tävlingsmöte. Blir nog en dag med helt okej snurr på!

backhopp? backträning? pulka var det visst..

Kategori: Allmänt

Helgen har helt ärligt vart rätt slapp.. Har ridit lite, i fredags åt vi middag och spelade poker. Igår åt vi middag och spelade monopol! Älskar att spela spel!! Idag sknökade jag, Felix, axel, tove och tom in oss i bilen för pulka i sörbybacken. Superjobbig att springa uppför och halvt livsfarlig att åka ner från ;) grymt kul! Måste ta tag i det där med att sluta undvika allt som liknas med att någon kanske eventuellt möjligen eller så blir sur, arg eller besviken.. Min tråkigaste sida just nu.

hår

Kategori: Allmänt

Teknik är bra, när den funkar.. Jag kan inte lägga upp alla fina bilder jag tar med min mobil här, idag försökte jag med en dina i snön men det vill sig då inte. Bör även tillägga att jag är tekniskt talanglös så antagligen är det mitt eget fel egentligen och inte mobilens.
Red Dina i snön idag som sagt. Hennes absolut sämsta sida är att hon drar väldigt mycket i tyglarna, liksom sliter än ur sadeln ena stunden och inte tar bettet i nästa. Blir väldigt svårt att få någon slags kontakt då. Funderar till att byta bett, mina sura dagar vill jag ha minst kombinationsbett eller nåt men det jag är ute efter är något hon tar lagom hela tiden och inte ett hon sliter i eller släpper.. Funderar på ett sådantdär tvådelat med "rullar". Det går dock att rida henne fin. Idag fick hon kämpa på ordentligt i snön och hon blir ju bättre.
 
Igår färgade jag håret förresten, vad tycks? Gjorde det helt själv och är rätt nöjd med resultatet! Lite mörkt kanske, eller att jag snarare är rätt blek är nog egentliga problemet :-)

Motvind & motgång

Kategori: Allmänt

Hjälp säger jag bara! Imorse började jag med att gå ut till min bil, som gick ut i strejk.. Panikade lite men fick skjutsa Felix till jobbet och låna hans bil, så jag kom en kvart sent. Efter jobbet skulle jag hämta Felix eftersom att jag hade hans bil, knixade mig genom snötäckta staden till hans jobb och insåg att jag åkt dit en halvtimme för tidigt. Lyssnade på radion en sväng. Lyckades självklart ladda ur bilbatteriet. Blev tvungen att ringa mamma och hon kom med startkablar som vi kopplade på medan det snöade snett på oss. Trött man blir!
Inte jättesugen på stall heller i det här vädret men pappa skjutsar iallafall, jag har haft nog med biltrubbel idag kände vi. Så sällskap får jag!
 

Inte så att jag direkt ogillar snö och vinter. Jag uppskattar singlande julsnö och fina landskap. Som denna bild! Helt underbar va? En gammal kär vän i fint vinterland, det gillar jag! Däremot så direkt hatar jag att frysa, som jag dock verkar vara världsmästare i trots att jag klär mig som en michelingubbe..
 
 

Friskhetstecken & fru andersson

Kategori: Allmänt

Har väl spenderat halva dagarna i bilen sista tiden! Gillar dock att åka bil, är lite som terapi att sitta brevid den som kör och bara prata. Man har ju liksom tid att prata om allt möjligt konstigt som man kanske inte riktigt har annars. Jag och mamma åkte till Söderköping med Bubblan igår. Förra gången gick det rätt bra att hitta men nu var vi helt lost ett tag. Hann fram i tid trots allt, tur att mamma alltid ska åka i sjukt god tid :-) Bubblan fortsätter sin behandling, det hade blivit mycket mindre inflammerat och går åt rätt håll. Inga garantier men helt klart värt att fortsätta försöka få henne frisk. Känner dock att jag verkligen skulle vilja veta svart på vitt hur det egentligen kommer bli nu.. Med oss igår hade vi urgulliga fru Andersson eftersom Bubblan inte vill åka transport alldeles ensam. Hon är sjukt söt, försökte ta bild på båda igår men mobilen ville annat så får ta den här bilden för att man ska förstå hur bedårande hon är :-)

ständigt resande

Kategori: Allmänt

 I söndags tutade vi hem från vår trevliga weekend i Linköping. Tack för det! :-)
Tog hand om mina fina kusar en liten sväng innan det var dags att åka igen - nu mot Globen och mer hästar. Min äldasta väns systerdotter deltog i prins Carl-Philips pris. Jätteroligt! Gillar ju mest sportinslagen men vissa "shownummer" var riktigt bra de också. Höll för ögonen en bit på stjärnornas hoppning också.. Men allvarligt, är det okej att vissa av stackars människorna halvt riskerar livet? Kanske jag som är tråkig men kändes inte helt bra för tråkiga mig att se på det åtminstone.
Coola Mårten Andersson förstod att han hade en gräns åtminstone :-)

Plura

Kategori: Allmänt

vi såg Plura på köpcentret, försökte få axel att ta bild tillsammans med honom men han vågade inte riktigt. Jag som vart sjukt sugen på tacos i flera veckor fick mitt begär tillgodosett med grym tacobuffe. Tack felle!!

Frukost Linköping

Kategori: Allmänt

visst ser lussekatterna exotiskt goda ut i plastpåse? äh, trots upplägget så är de grymt goda. Kom hit på nästan rekordtid igår trots snöyran. Vi kollade Batman utan text, så jag fattade i princip ingenting.. Är hyfsad på engelska, bara det att jag inte kan fokusera på storyn? haha!