larssonm.blogg.se

Framåt

Kategori: Allmänt

Har hunnit med jobb och ridning nu. Betat av lite enkla grejer på listan nu, kom dock på att dina behöver vaccineras snart också.. Och att mina däck behöver pumpas och jag lösa in min skatt. Hur som så är jag god och glad, längtar som sjutton till söndag och karuseller också :-)

Fredagsmyys

Kategori: Allmänt

Nu har jag bockat av en grej på listan i vart fall, nämligen kollat upp min syn. Den var förstås som alltid lite knackigare än förra året. Undra om jag kommer bli blind snart? Måste dit igen också eftersom jag behöver några specialnya linser och blablabla, inte blir man klar med nåt här i livet! Klockan tolv ska jag in och jobba, ska försöka äta innan det och ringa min hovslagare. Mina hästars hovar skulle nämligen behöva sig en omgång! Sedan blir det stallet innan fredagsmyyset!
 
Saker jag har kvar att göra då? Eftersom att jag fått tji för att jag klagar kan jag berätta,
*Boka tid till Bubblan hos tandis och se till så att pappa kan vara med - efter nästa sön så snart det går
*Boka tid till Dina på Husaby och lura med mig någon - efter nästa sön så snart det går
* Ringa min företagskontakt så att jag någon gång i världshistorien kan företaga - när tid finns
* Välja och beställa spån - före nästa sön
* Kolla stalltak med isolering/ventilation & lägga igen det om det går - före oktober
* Kolla om vi ska ha några hästar och om vi ska ändra uteboxarna - beroende på hur det blir
* Bestämma med mamma och pappa om utbyggnad/tillbyggnad till vårt "hus" och sedan iordningsställa allt så snart som möjligt - helst innan det blir kärle
* Sortera ut saker/ framförallt kläder och packa till flytt - före 20 sept
* Fixa möbler till mig och F
* Flytta hästar hem - på nästa söndag
* Flytta hästarnas saker från Herminge till stallet - före nästa söndag
 
Och då tänker ni att nu när jag jobbar mindre har jag all tid i världen men eftersom att jag är så hästnördig har jag ju valt att vara på Loviseholm. Vilket är skitkul men jag inser att jag vill gärna hjälpa till så mycket jag kan men det håller inte i all evighet, så nästa söndag flyttar jag hem dem och börjar ta tag i listan..
 

1meningsblogg

Kategori: Allmänt

Såg vilka spännande bloggar jag gjort, med en mening två gånger i rad! Helknasigt helt enkelt. Igår hade jag två jätteroliga lektioner med två duktiga, ambitiösa elever. Det tredje duktiga barnet hade tyvärr ont i huvudet och ponnyn var lite stel, där kan vi snacka samsynkat ekipage på hög nivå! I med och motgång ihop! Sedan umgicks jag lite med Lollo, saknar verkligen min stallkompis. Hela familjen B förstås, är det någon som söker underbara stallägare som på ett omänskligt sätt alltid är glada och trevliga så hör av er till mig! Eller alltså, hör av er till mig så får ni deras nummer för jag tvivlar på att jag själv är fullt SÅ trevlig ;-)
 
Idag har jag ridit och fixat ett bra tag, Bubblan var duktig och skuttade lite lätt. Nu ska jag ta tag i min att-göra-lista. Sammanlagt så är det nog mer än en arbetsveckas tidsåtgång.. Fy sjutton, stress på det. Men nu fokuserar jag främst på Loviseholm och min träning där så ordnar jag resten snart.. bra plan... Jag ska bara sa Moa Åberg..

mobilen dog

Kategori: Allmänt

nu gäller det att ringa upp snabbt innan lektion vid 18, kul! :-)

Fryser på fotboll

Kategori: videor

Men det är trevligt ändå :-)

Vad spelar det för jävla roll?

Kategori: Allmänt

Har som alltid kärat ner mig i Maggios nya låt Sergels torg. Hon är nog den bästa artisten i hela världen, kan få mig att känna massa saker med grymma texter  och röst. Helt klart min favorit, för övrigt är jag rätt dålig på musik. Apropå bilderna från lördagen så gick Dina inte alls fram och jag fick sparka henne över banans hinder, på nummer tio trodde jag dock att hon bjöd lite själv men då gjorde hon en liten piruett framför hindret och mitt fall var ett faktum. Stallde mig på huvudet , ryggen knakade rätt oskönt och nytt skrapsår i ansiktet var ett faktum. Precis som i vintras på asfalten, hur lyckas man? Det absolut tråkigaste är ju dock Dinas status, hon kan aldrig vara fräsch och bete sig sådär. Blir ledsen bara jag tänker på det och vet inte riktigt hur jag ska gå vidare, betäckning är det ju tyvärr lite sent för också.. Känns skittråkigt och fy, försöker förtränga det just nu bara..
Var på kräftskiva under lördagskvällen, fantastiskt trevligt och gott!! Söndag var rätt segdragen, huvudvärk och trött. Idag red jag en superfin Bubblan och lyckades även hålla mig kvar på en sprallig Loviseholmshäst - bra för självförtroendet vill jag lova!! Vi satt på utebanan och hade det så fint att vi nästan glömde att ta lunch, den blev sen :-) Kollade på Felix fotboll sedan, han skadade sig dock lite igen så¨blev inte mycket lir för honom kraken.
 
Nu ska jag sova men vad spelar det för jävla roll? (citat VM) när man har krasslgia hästar, ont i huvudet som för övrigt är helt tomt.. Bryter ihop och kommer igen!
 

die young

Kategori: Allmänt

 
en bild säger mer än tusen ord men jag förklarar snart :-)

trivsamt

Kategori: Allmänt

Trivs med att göra lite vettiga grejer på fm och sedan rida under eftermiddagarna. Idag har jag fixat med min tvätt och fortsatt sortera lite saker i mitt rum. Längtar till flytt nu vill jag lova! Mina armar gör lite sådär skönt träningsvärksont nu, särskilt när jag ska sträcka ut dem. Älskar dock känslan träningsvärk, någon annan som känner likadant? Det gör liksom ont fast skönt,typ så att jag måste sträcka ut armarna lite hela tiden bara för att känna hur det känns.. Och det känns rätt bra, förstå hur stark jag kommer bli.. Haha! Har aldrig utgett mig för att vara vanlig..

vinnaren är

Kategori: Allmänt

 
 

glad!

Kategori: Allmänt

Haft en superdag med lite sovmorgon, hundpromenad för att sedan träna med Mårten typ skitroligt! Det vill jag göra typ varje dag. Lite jobbigt men mest roligt måste jag säga. Sedan blev jag lyxigt nog bjuden på lunch och åkte på intervju med en fantastiskt trevlig människa! Sedan red jag några härliga hästar och fixade. Kollar nu på brottskod, inte alls i klass med föregångaren p3dokumentär men rätt bra ändå. Ser fram emot imorgon, nya turer på fina hästar, fredagsmys och tävlingshelg framför mig. Tycker att det ska bli roligt med tävling men är lite nervös över hur jag ska rida för att klara att komma runt tre banor med felfritt med en glad häst också med tanke på att jag är lite ringrostig och var kanske väl kaxig som anmälde mig. Men det är en annan historia, vi får se!
 
 

Fullt upp och här ligger jag..

Kategori: Allmänt

Ska iväg och träna med Mårten snart, han har sagt att man måste äta stadig frukost. Felix var så svullen i armarna sist efter att ha tränat med M att han såg ut som en bodybuilder i flera dagar.. Hjälp, jag är typ livrädd! Sedan ska jag intervjuas, håll tummarna! Och så längtar jag ju också till stallet som den nörd jag är :-)

måste sluta stjäla bilder..

Kategori: Allmänt

Stulen bild från EJ igen.. Måste skaffa bättre mobil så jag kan fota själv under dagarna, betydligt roligare med bilder i realtid...Fin dag, åkte inte till stallet förrän 13. Fixade lite, red ett par trevliga hästar som är kvar hemma. Härliga hästar kan man säga, Elin märker nog ingenting om jag byter ut dem? Mot typ Felix.. Hm, försöka duger väl! Joggade Dina lite idag, hon kändes lite trött men väldigt fin. Skenade med Bubblan också i ridhuset.. Jösses! Skitpigg, sprang snett och bara var som ett popcorn. Rolig häst... Skyller på havren! Tur att jag inte visade upp hennne för Elin idag, hon hade något frågat vad sjutton jag pysslat med när jag gjort ett försök att utbilda henne.. Skuttade lite också eftersom allt annat kändes lönlöst och det gjorde hon rätt fint i vart fall, behöver förstås få hoppa lite mer för att få koll men med tanke på hennes "status" gör hon det bra. Som tur är så hoppar hon allt väldigt fint, kanske lite högt över och vilt efter men över kommer vi vilket är tur - hon är snabb som en vessla och hal som en ål så när hon inte längre gör det då har du ingenting att läsa längre ;-)

Lholm

Kategori: Allmänt

Här sitter jag vid mitt köksbord och äter frukost, det har jag för övrigt gjort i en och en halv timme nu.. Går sådär! Har kollat lite på vad man kan syssla med till hösten och så vidare, inget spännande med andra ord. Mer spännande är det faktum att jag flyttade mina fina hästar till härliga Loviseholm i måndags. Bubblan tog dock ett par timmar på sig att bli lastad, så länge att jag till slut fick ringa ut mamma och pappa.. Då gick det bättre, tur att jag har ett par snälla föräldrar! Dina var enklare att övertyga. Igår morse hade dock Bubblan brytit sig ut ur sin nya box och käkat upp ett par kilo havre. Kul gjort av henne, särskilt som att hon inte äter havre i vanliga fall - för hon blir alldeles för vild.. Galet! Fick longera och vara ute lite extra plus inte få något kraftfoder igår och som tur var så verkade hon må prima. Hoppade Dina också, hon var kanonfin sedan red jag lite mindre bra men vad ska man förvänta sig? Har haft mindre bra träningsmöjligheter, vart sjukt omotiverad och haft en häst som inte heller vart särskilt sugen av olika anledningar. Fick bra råd från Elin också, nu känns Kumlatävlingen åtminstone lite mer hanterbar. Väldigt skönt faktiskt.
Efter detta och lite hästbadande så följde jag med när ett gäng hästar skulle iväg till Champion of the youngsters. Jättekul, Grevagården är verkligen en härlig anläggning och vilka fina hästar det finns, jösses! Idag ska jag iväg till Loviseholm igen, känner mig grymt motiverad till att rida mina egna och få umgås med de andra superstjärnorna som bor där :-)
 

Trött och lycklig

Kategori: Allmänt

Vart i stallet från 8-22.. Hoppade bästa dina och hann hänga med och lämna hästar på youngsters, den atmosfären slår en del, nu sova - är mer utförlig imorgon :-)

Nåt lurt!

Kategori: Allmänt

Hej! Fullt ös men helt klart värt det trots att jag kanske borde bara vilat mig mina lediga dagar.. Dessutom var det ljug, lurigt och hitte-på det där med att jag och Felix vart ihop 2,5år. Det är nämligen inte förrän om en månad i september, smartskallar! Felix skällde lite på mig för att jag glömt och då kontrollräknade jag inte så noga, vilken miss. Jaja, lite extra firande kan väl aldrig vara fel.. Haha! Igår sov jag min första underbara långa sovmorgon, det satt onekligen där det skulle. Sedan gick jag på marieberg och handlade med favvosyrrorna. Vi red också och sedan så hade Bella styrt upp förfest innan vi gick ut och dansade. Hjälp vad kul jag hade! Och vad inte kul mina fötter tyckte att det var kände jag när jag gick upp idag.. Men så absolut värt det, jag hade så helt grymt roligt!! Idag åkte vi till Köping och hälsade på min och toms extra mormor och morfar. Jättemysigt, hade fått en massa stallhjälp också så behövde bara fixa hästmat och rida när jag kom. Helgrymt! Imorgon så ska jag på intervju och fundera på framtiden. Känner nu också att mina hästar kommit lite i skymundan nu under sommaren och så känner jag att jag inte vill ha det. Särskilt för Dinas skull, det blir inte roligt med begränsad träning på grund av tid/förutsättningar/underlag osv. Ska satsa mer på kvalitet och ta mig tid till det också. Lättare sagt än gjort, inte alltid lätt att få ekvationen tid, hästar, pengar och "vanligt" liv att gå ihop.. En utmaning så att säga. Nu har jag avslutat denna braiga helg med att äta en fantastisk kantarellmacka. Mums på den. Imorgon startar ett nytt kapitel i livet, är både rädd för det ovissa och tycker även att detsamma är lite spännande. Livet som arbetslös helt enkelt..

Gos och vilda brallor

Kategori: Allmänt

Imorgon ska jag köpa vildbyxorna fast svarta på felles kort, skallade honom nyss så han blöder näsblod. Fri tolkning på hur jag hotade tillmig kortet, hihi!

Det är ingen vanlig dag,

Kategori: Allmänt

för jag och Felix den tomten har vart ihop i 2,5år idag! Wiho, det firar vi stenhårt med räkor hemma framför tv;n. Vi var faktiskt på marieberg en heel timme också... Vi är trötta efter allt jobb, duktiga felle ska dessutom jobba imorgon igen och rätt oromantiska är av vi så det blir helt grymt att göra såhär. Hästarna fick vila idag, de ska gå som tusingen i framtiden och jag var galet seg så blev bäst för alla att det blev så.
Har lite problem med att bestämma mig för hur jag ska göra nästa helg också, papporna har kommit med den brillianta idén att åka till Liserberg nästa helg vilket jag är sjukt pepp på. Behöver få komma iväg, göra nåt kul och se någonting annat men såklart så krockar det med tävling i Kumla. Tänkte avanmäla en dag då det kändes ju bra att komma iväg en dag åtminstone men så får man betala ändå nu från och med för en timme sedan såklart.. Typiskt! Dessutom har jag inte hoppat alls mycket med Dina så vet inte riktigt hur det kommer att falla sig riktigt, ska visserligen träna hos Elin en hel del men kan ju inte bara trimma som sjutton och sedan åka iväg och tävla två dagar i rad.. Åh, hatar att känna mig splittrad! Vill ha enkla lösningar på allt förstås. Jaja, min framtid har rätt mycket ljus i vart fall nu ska jag bara käka räkor och vara lycklig och kanske fundera pyttelite till fast jag inte vill på hur sjutton jag ska kunna lösa att vara med på allt nästa helg!!

Lunkar på

Kategori: Allmänt

Finns inte så särskilt mycket att skriva, är otäckt trött men sedan tar det abrupt slut imorgon som är min sista jobbdag. Sedan är jag arbetslös, smartskalle som jag är har jag även tackat nej till två jobb. Bra jobbat.. äh, nytt kapitel i livet bara. Det löser sig, eller så kommer jag vara lätt panikslagen nästa vecka ;-)

Seg och lurad

Kategori: Allmänt

Red en underbar bubblan efter jobbet, hoppade på volt och var allmänt grym! Pussade, promenerade och friserade dina utifall att hon hade ont i kroppen. För det har jag.. Trodde jag blivit en gammal människa imorse ;-) nu har Felix lurat upp mig på att äta dyr och inte alls god mat från parken (gallejan for the win!) och titta på en dålig film.. Haha, attans! 
Söta kissar Felix vaktade i helgen

vilsen tjej vurpar

Kategori: Allmänt

Hej! Hoppas allt är fint, jag själv är något mörbultad men rätt glad ändå! Jobbade idag, börjar bli lite trött efter alla jobbdagar.. Tur att vi har så roligt, känns helt klart värt att gå dit var dag. Åkte till stallet efteråt, fixade iordning och skulle rida Dina. Tänkte ta en liten jogg ute bara, lite mysigt sådär, Mötte Alice på vägen som frågade om det gick bra, "visst än så länge så" svarade jag. Funderade sedan på varför jag sa än så länge sedan? Med Bubblan kanske det hade vart befogat men vad kan hända med Dina? Typ dödligt snäll. Tar ett par minuter sedan snubblar hon till lite, sånt som händer. Men sedan snubblar hon med andra benet också, slår skallen i backen och ramlar framåtstupa och jag flyger med ner i marken. Trasslar sedan in oss lite i varandra, blev lite rispad av en hov över magen men tur att hästar är så sjukt kloka även när det blir lite lätt katastrof att de minst av allt i hela världen vill trampa på en människa! Jag kände mig helt bra och lugn, lite snopet bara att vara på backen plötsligt. Stackars Dina hade dock slagit i hela skallen o marken och skrapat upp mulen på gruset så blodet bara rann, fick dra av mig tröjan och hålla på och gå hem. Mulen läkte dock ihop sjukt fort, efter typ två timmar när jag tog av plåstret (så hon inte skulle få massa skit i det) så hade sårkanterna gått ihop. Häftigt! Men stackars Dina, ganska så otursdrabbad just nu min underbara häst... Fick veta att jag lever i vart fall och att det inte är sådär jättefarligt att ramla, adrenalin är bra grejer och hästar är typ fantastiskt intelligenta när det väl gäller! Älskar dem. Får dock se hur mycket jag älskar dem imorgon klockan sju när jag ska ta mig upp ur sängen stel och blå :-)

oteknisk så det blir såhär

Kategori: Allmänt

7
Här skuttade Bubblisen 1m i tisdags, duktig va? Sedan att det är en sådär bild där hon hoppade tre meter för tidigt eller nåt och jag inte är helt med på att hoppa över ett helt galoppsprång får man väl överleva då.. Hoppade fint gången efter, ska lägga in den bild på det bara att denna kunde jag sno direkt från Vilma på facebook hihi och hästen är ju rätt gullig. Nu har jag vart och mockat och longerat dina efter jobbet.. Börjar 07:30 imorgon.. Lätt trött...
 

duktiga elin

Kategori: Allmänt

http://www.svt.se/nyhetsklipp/regionalt/tvarsnytt/article1385895.svt
 
Blir lite sugen på att göra en dokumentär om den här tjejen för att få människor att förstå hur fantastiskt hårt hon egentligen sliter. Synd bara att media då rakt inte är min starkaste gren..

jag har rast..

Kategori: Allmänt

på min andra tolvtimmarspass denna helg, längtar lite till fredag kväll nu ;-) Är pepp på massa saker som jag vill uträtta men nu finns inte tiden. Behöver kolla min syn, åka iväg och kolla upp min pajko rygg, värma om dinas sadel, tävla och träna med hästarna och komma på vad jag ska göra i framtiden. Felix har fixat mat till hästarna så ikväll har jag bara mockning och sedan lite trim på finaste Dinisen kvar :-)

Well well

Kategori: Allmänt

Igår var jag på fotboll i spöregnet. Lät mina dyngsura hästar som huttrande ville kuta in när jag kom efter jobbet vila. Hade inte motivation/ork/lust att rida och ville se felix fotboll samtidigt som hästarna och framförallt dina behöver gå. Kompromissade lite med mig själv och går upp skittidigt och trimmar dina innan jobbet imorgon. Idag jobb, red båda, sprang, badat och käkat nu. Härlig dag, nu pepp 
för mördarjobbshelg ;-)

wii!

Kategori: Allmänt

Igår var en sådär fantastisk dag, efter jobbet drog jag och bästa mammi till stallet. Jag red ut med fint sällskap på Dina, fick allt stalljobb fixat och sedan hoppade vi Bubblan. Hon utökade sitt fenomenala höjdrekord till 1m ;) Hon må vara lite svag än men hon utvecklas så fint nu och höjer sig nästan ett snäpp för varje vecka. Känns så roligt, särskilt när hon är grymt ambitiös och arbetssam. Lyckades även bli jagade en halv långsida av en lite tillfälligt förvildad hund men det var ingenting som fick min halvt tama och oridna häst att blinka.. Duktig! Är för övrigt lätt spännande att rida orutinerade kusar, än mer hoppa.. Tror att jag minst ska dö då och då men det känns väldigt trevligt efteråt!
Idag har jobbet vart grymt, hade lite lektioner med barn som allihop verkligen var jätteduktiga och över förväntan. Skitkul! Trimmade Dina lite lätt också och hon kändes kanon. Mitt största problem i livet just nu är att jag är sjukt trött trots att jag somnar direkt när jag kommit hem, duschat och ätit. Då är klockan kanske elva.. Sedan jobbar jag hela helgen. Kanske inte skitbra att jobba  28 dagar i sträck med bara en enda ledig dag emellan.. Hysteriskt trött men nästa helg, då är det lite ledigt i vart fall. Samtidigt så mår jag sjukt bra så ett gäng gäspar under dagarna får jag väl överleva ;-)

SÅ fult!

Kategori: Allmänt

Fin dag, jobbat och red ut med Lollo på min duktiga babyhäst. Fick för övrigt även en spännande kommentar, typ för en timme sedan på ett inlägg jag gjort. Av en totalt ovetande och nonchalant person, undra vart den kom ifrån? Är ju trots allt inte särkilt publik här.. Blev först rätt arg och svarade men kom sedan på att jag lärt mig av den person som det faktiskt handlade om att det är sjukt onödigt att lägga energi på dumma människor. Flinar bort den förlusten den människan gör och hoppas på sådanadär fina kommentarer numera som jag blivit bortskämd med :-) Det är ju trots allt så mycket trevligare med positiva människor, typ sådana jag umgåtts med idag. Det är ju det man blir framgångsrik och lycklig av!

Ett gäng timmar, en drös händelser!

Kategori: Allmänt

Felix hämtade mig på tågstation igår och jag kände mig som en trött gammal människa. Vi drog direkt till stallet och fixade, sedan var det bara för mig att hoppa in i duschen och sedan byta om till min utklädningsoutfit. På Markooliofesten var jag tanten som bryter lårbenet i "Rashan II". Rätt kul, den ena som kom var roligare än den andra. Gillar våra vänner! Vi hade en helt grym kväll med ett mindre undantag och det brydde sig ingen så särskilt mycket om förutom jag förstås som har något slags komplex för att alla måste tycka om mig? Hur som, det blir bra med världens underbaraste människor. Sedan var det kanske lite kaos med nakenbadare eller än värre med smarta killen som hoppade i med sin nya iPhone 5 i poolen ;-) Klockan fem lyckades jag sluta ögonen, för att gå upp och ta tag i kaoset vid 10. Hade dock fått lite hjälp med det kvällen innan och av de som sov här på morgonen, supertack!
Badade också i poolen innan frukost, snacka om uppfriskande. Funderar allvarligt på att göra det före jobbet imorgon med! Sedan kom ett litet gäng som lämnat sina bilar här, vi åkte och köpte pizza, kollade film, badade lite till och hade det allmänt mysigt. Plötsligt var det kväll och tillräckligt svalt för att rida med gott samvete. Och hjälp vad underbart det var att komma in i stallet när både Dina och Bubblan tittade ut och var jättegosiga. Jag är kanske inte den bästa hästgosaren men ibland blir jag väldigt lycklig bara av att ha deras huvud i knät och klappa på! Red också. Bad Dina att bita mig lite i läppen också under var kärlekssession, bara så att jag skulle kunna bli medveten om att allt kändes så bra på riktigt!
Pratat med min mamma också, hon borde minst bli psykolog. Finns nog ingen som känner mig så bra, bättre än mig själv. Om någon har ett ypperligt tips på hur man visar uppskattning på hög nivå, hör gärna av er :-)

Det är SKILLNAD på folk och folk!

Kategori: Allmänt

 På vägen till Stockholm hamnade jag vid fyra "gemensamma" platser på tåget. Jag hade tänkt typ sova och sitta vid datorn men jag hade betydligt roligare än så!! Hamnade brevid mormor, mor och barn. Så himla gulliga, fick en teckning, såg en tand ryckas ut och hade det allmänt jättetrevligt. De var roliga, trevliga och lagom högljudda, skräpiga osv.
Hoppade av tåget i Stockholm, blev en himla massa väntande. Hoppade på tåget, fattade först inte riktigt vart min plats var - sedan såg jag att de fanns fyra platser i ett glasrum. Häftigt, där skulle jag sitta. Kommer in, där sitter det en barnfamilj och slafsar i sig hamburgare. De var ketchup över hela bordet, till och med på fönstret.. Blev lite trött, då de var fyra personer som satt där. Men antod som den riktiga svensk jag är att de ändå skulle ha vett att förstå att jag kom dit för att sitta på min plats. Såklart förstår jag att en barnfamilj vill sitta ihop, inget snack om saken men när jag suttit på en personalstol i tio minuter och tåget börjat rulla så blev jag mest bara trött. Familjen sket fullständigt i mig. Jävligt irriterande. Konduktören kom, berättade att jag inte satt på en riktig plats. Sade till familjen att de hade tagit min plats - pappan blir skitarg och säger att alla fattar väl att de vill sitta ihop och härjar. Fick till sist en plats i en annan del av tåget, utan bord dock. Värt att betala för grejer när de som härjar som fan bara roffar åt sig dem. Vuxna människor. Kommer säkert gå skitbra för deras barn. Sedan ville jag väl inte ha ketchup över hela mig och Felix dator men på riktig - hur svårt hade det vart för dem att kläcka ur sig hurvida det var okej att de hade min plats för de ville sitta ihop? Och berätta vilken annan plats de hade. Det är uppenbart skillnad på folk och folk. Skulle byta mot de första jag satt tillsammans med alla dagar i veckan. Hoppas karma funkar på dessa människor...

Saknar mina bästa

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag på en tågcentral igen med en riktig jävla resa framför mig, men det känns bra. Om en kvart går tåget och om ingenting går snett är jag hemma till typ klockan tre. Ser fram emot att få komma hem, krama om mina hästar & fina Felix. Har en hel del att tänka på också, vilket betyder att jag snarast även behöver prata med min mamma. Hon är som en slags allmän psykolog alltså. Väldig tur att just hon är min mamma alltså, hon kan vrida och vända ut och in på ens hjärna så att man till sist får en uppfattning om saker och ting.
 
Hästarna saknar jag också, förstår inte riktigt hur mycket jag kan sakna dem sedan i torsdags? Men tydligen så gör jag det men det känns bra. Det är ju trots allt rida jag vill göra även om jag glömmer det då och då när det är skitmycket att göra med jobb, träning, familj och människor runt omkring så är det ju extra trevligt att än tidigare som jag tror passar henne mycket bättre - prova ska jag i vart fall göra. Bubblan ska verkligen få komma igång nu, tycker hon är fantastiskt fin och ska träna ordentligt så hon kan starta innan årets slut - helst så snart som möjligt.
'Nu ska jag ställa mig vid spåret, blir lätt nervös av detta vill jag lova...

Östersund

Kategori: Allmänt

Efter en spännande tågresa, man förstår nog inte grejen med SJ innan man åker tåg helt enkelt.. Det är ju verkligen inte mitt vanligaste färdmedel, så kändes lite sådär att åka själv. Ännu värre när mitt första tåg var så förstenat att jag skulle missa det andra upp hit. Som tur var kunde Felix kör mig i ilfart till nästa station så jag kom på tåget till sist. Hoppas samma grej inte händer på hemvägen, då vet jag inte vad jag gör? Ingen att kontakta fanns det heller, vad ledsen man blir? Inte över att det blir förseningar eller problem utan det faktum att man inte har någon lösning på problemet eller någon som har möjlightet att hjälpa en och svara på frågor. Kundtjänst stänger nämligen lägligt där så att man ska få panika för sig själv?
 
Hur som helst så är jag framme nu, solen skiner och jag ska försöka käka upp lite av min medtagna och nu orörda matsäck som Felix så snällt har ordnat till mig. Han är rätt så jättebra han!