larssonm.blogg.se

Lillis

Kategori: Allmänt

Fokuserar på Dina då hon är äldst och jag vill tävla men snart är förhoppningsvis bubblan ute och luftar sig på riktigt innan årets slut :-)

Train

Kategori: Allmänt

Nu har jag bokat tågbiljett tills imorgon, min förstå tågresa ensam. Har för övrigt typ aldrig åkt tåg tidigare heller.. Flyg och bil (längre bit) har jag tagit mig själv men det här blir spännande. Bytena känns mest nervösa men det brukar ju lösa sig. Ska också få låna underbara Felix dator så jag kan roa mig med the Sims på vägen. Jarå!

Stenen föll

Kategori: Allmänt

Att ett samtal kan få allt att kännas så mycket enklare! Ska på en liten tripp till helgen, det blir helt klart något nytt. Bra att samla på sig erfarenheter antar jag. Är inte sådär mystisk för att verka spännande, mest för att jag inte vill skriva saker som kan få andra att känna sig utelämnade. Men såklart vill jag ju dela med mig av lite glädje och hopp inför framtiden! Nu ska jag trimma på ett par gulliga hästar, det blir nog grymt.
 

This day

Kategori: Allmänt

Jobbade, lyckades ta till mig ett litet äventyr till helgen så blev lite nervös också. Bra med utmaningar! Trimmade Dina, hon var verkligen grym medan Bubblan bara var överallt och inte alls ville jogga fint.. Nu har jag blivit bjuden på pizza av bästa Felix, han har en kompis här så det är kaos! Nädå, de är gulliga. Snart är vår rabarberpaj klar också, mums på den.
Vackra Dina älskar att få pris, själv ser jag dock lite grov ut.. Kanske borde lämna över pajen till grabbarna då? :-) not.
 

simsdrog

Kategori: Allmänt

Jobbade idag, fick stora planer på skallen - tänkte de där ordnar jag när jag kommer hem ikväll! Åkte och red fina Bubblan och longerade Dina som såg sådär ut. Tror dock att det var träningsverk då hon rörde sig något (jag är ju som en besatt med hur de springer så) stelt till en början men var skitfin på slutet :-)
Sedan kom jag hem, istället för att göra någonting vettigt med tiden typ som att jobba, sova, umgås, äta eller ordna upp någonting så spelade jag the sims. I nästan två timmar. Bra jobbat, det är så man blir rik va? Attans dumbom. Dubbelt jobb imorgon alltså, känns dock som om min sovtid kommer att ta lite stryk på grund av det här rackarns spelet...
Nu är det lugnt i mberg när min minsta gulligaste svåger är i Norge, ha så kul "lilla gubben" (är omväxt också, tusan!)
 

SÅ rätt!

Kategori: Allmänt

Snodde Mästarnas mästares bild från facebook! Idag drog vi till Sundbyberg för att hejja fram underbara Elin. Det är ingenting vi fick ångra! Hon ledde från början till slutet och som sista ryttare idag var hon en av de få felfria. Lyckan var total! Jag kramade om Elin och grät, världen kändes så otroligt rättvis där och då. Det faktum att hon är bäst, det har vi vetat länge. Men nu finns det även på papper. Elin Jansson, bäst i Sverige!! Elin som kämpar i ur och skur, i med och motgång under dygnets alla timmar. Nästintill ohälsosamt arbetandes men ständigt leendes, hjälpsam och motiverande. Det absolut bästa med att just Elin vann är att det visar att hårt slit lönar sig. För alla ungar därute utan stenrika föräldrar eller födda med tiotals hästar i stallet så finns ändå chansen. Här är tjejen som började från noll, kämpade sig igenom, ville vinna, byggde underifrån och nu är väletablerad senior. Digital och Dockan som var med under SM har hon utbildat själv hela vägen. Inget snack om saken, jag har en hel massa tur som känner denna fantastiska tjej! Och dessutom haft förmånen att få hjälp med ridning och beblandat mig med hennes drömhästar gör ju det hela än mer galet.
Satt och trimmade som en galning när jag kom hem, dels för att det var bra ridväder (lite regn har ingen dött av, bättre för hästarna än att de ska svettas bort) och grymt motiverad efter Elins underbara seger!
 

Underbara helg!

Kategori: Allmänt

vilken fin helg! lite svårt att rida bara.. Har invigt nya middagsbordet med familj och finmiddag, badat, spelat Sims, vart med bästa felle och ute på drinkkväll med Bella igår. I eftermiddag drar vi nog iväg till eskilstuna och hejar på Elin när hon vinner sm :-) Hon leder än så länge och jag vill verkligen att hon ska vinna. För det är hon väl värd!

fake facebook

Kategori: Allmänt

Jag fejkar det med bilder från facebook, lägger dem där från Felles mobil och sedan hit.. För dem som kollar på båda så erkänner jag :-) Smartast är att lägga upp här om den är bra gillad på facebook, haha! Inte jätteallvarligt kanske, snarare att jag inte har en egen bra telefon att ta bilder med och sådär. Idag hade vi svinkul på jobbet! Och underbara svenska sommaren, det här älskar jag verkligen. Hästarna fick dock vila idag, jag slutade vid 17 så de var ute till en halvtimme efter. Kände mig helt hemsk när jag tänkte på att de gick och svettades med tusen bromsar i haserna. Samtidigt mår de ju inte heller bra av att vara inne dygnet runt heller.. Vila fick de göra i vart fall, de har gått fint och idag hade man fått vänta bra länge för att kunna rida utomhus utan att känna sig halvt djurplågandes. Åkte och badade och åt räkor istället efter stallet! Igår hade vi sjukt trevligt, de hade gjort satsar-middag och vi hade rätt fett kul där ett tag. Nu är jag och Felix i full färd med att planera vår Markooliofest nästa helg. Det ni!
 

Slut för idag

Kategori: Allmänt

Har precis slutat jobba nu, tagit mig en bir choklad och lagt mig raklång. Även om det bara är för en stund och det blir tungt att resa sig så är det lätt värt det!! Har jobbat idag, fick vara ute i fin natur, målat fyll-i teckningar och haft allmänt trevligt. Fyll-i teckningar är verkligen kanonkul! Snart ska jag till stallet, får se hur mycket jag hinner och har lust med - ska hålla det rätt kravlöst idag. Ikväll så har jag och Felle blivit bjudna på middag av fina vänner, blir nog jättemysigt och mat är ju aldrig fel liksom!
Bilden är för övrigt från 2008 på mig och min då väldigt lilla kusin, nu är hon nästan tonåring.. Helgalet!
 

Fina fina hästar!

Kategori: Allmänt

Skriver från iPhone det är därför det blir osammanhängande och konstigt :-) Igår promenerade jag b och red D. Inte särskilt nöjd med min ridtur kan jag erkänna, skulle ju åkt iväg med henne men var för trött helt enkelt och behövde en kväll hemma iaf. Idag har jag dock haft det mer spännande! Direkt efter jobbet åkte jag till stallet, fixade där och packade in dina för en tur till loviseholm. Arnoldträning, gick helt ärligt inte så bra men det kändes både roligt och skönt att vara på plats igen och fick lite bra råd då jag rider lite för mesigt nu. (det gör jag oftast när jag inte ridit så mycket). Kom hem i skaplig tid så lurade Felix att hjälpa mig att hoppa bubblan. Hon var fin, studsar fram lite i galopp som på bilden när hon blir lite pepp bara ;-) gullig! Själv hade jag lite problem med fokus men det gick fint till slut, dock så drog allt ut mer på tiden än jag räknat med.. Och klockan har tickat iväg såklart ;-)

attans

Kategori: Allmänt

Färdigjobbad för dagen, vår lilla hund verkar dock avsevärt tröttare än mig! Allt gick bra idag.
 
Jag insåg dock idag hur småaktig jag blir när jag är besviken på någon. Jag vill "straffa" dem så de förstår hur jag känner. Mitt tillvägagångssätt sedan är sådär, jag slutar bara höra av mig och tror att alla lätt ska fatta vinken. Helknasigt med tanke på att jag rent allmänt är världssämst på att höra av mig till folk. Som jag gillar. Och som inte gjort det minsta fel. Vet dock inte hur man bäst tacklar sin besvikelse? Ibland kan man ju inte bara säga allting rakt ut, dels för att personen i fråga inte skulle förstå eller för att den tycker att denne gör rätt. Sedan kanske jag borde bli tuffare och bara säga det rakt ut, istället för att bara vara en surskalle. Bli lite förbannad liksom och låta det rinna av sedan. Men jag vet inte. Det enda jag vet just nu är att jag inte håller med alla. Till viss del kan jag tiga men nu har det gått lite väl långt. Antar att jag får bita i det sura någon dag här framöver. Vi tänker ju alla olika, bara det att vissa verkar inte tänka alls..

Tant Moa

Kategori: Allmänt

Igår gick tant Moa och la sig redan 21:00, efter stall och jobb. Hör då rakt inte till vanligheterna då jag är väldigt kvällspigg och absolut inte kan sova förrän tidigast halv elva. Men igår gick det, har tydligen vänt på klockan till pensionärstider.. Idag var det även lätt att gå upp halv sju, jag kanske är sjuk? Eller borde bli pensionär bara.. Felix hoppade LB med duktiga Julia Pålsson i Kumla idag igen. Ett ner i fas 1 och ett i fas 2. Var dock rätt fin men kom lite i botten på tvåan och rev ett i snäv sväng i omhoppningen. Men de var jätteduktiga! Fixade allt i stallet, hästarna får vila idag då jag ska jobba snart. Imorgon ska hästarna, eller åtminstone Dina, få nya skor och sedan ska jag försöka åka iväg med Dina till Loviseholm och trimma lite på henne! Håll tummarna för att jag kan hålla mig vaken till 22 på jobbet idag ;-)
 

Ännu en dag!

Kategori: Allmänt

Det var verkligen roligt att jobba idag, ångrade mig inte en sekund att jag tackade ja till det! Var knappt trögt att gå upp, kan bero på att jag var dödligt trött och somnade i hyfsad tid igår. Efter jobbet skrittade jag ut en sväng med Dinisen och longerade Bubblan. De var fina, Dina verkligen haaaatar bromsar dock! Nu ska jag verkligen bara vara, imorgon ska jag upp tidigt som sjutton - ska ha Felix redo i Kumla vid typ 8 och ska ha gjort klart allt i stallet innan eftersom jag måste dra till jobbet direkt när han hoppat klart.
Blä, nu dunkar skallen. Kanske borde sova? ;-)

Har lite svårt att säga ifrån..

Kategori: Allmänt

Jobbade idag och kände äntligen fredag! Har ju jobbat och sedan vart igång varje kväll efteråt, så även om jag haft en grym vecka både på och utanför jobbet är det ju skönt med lite vila. Sedan hade det snott ihop sig och jag tänker inte vara den som är den. Dessutom är det fina pengar att jobba, så kör på hela helgen också sedan på mitt schema igen på måndag. På fredag kan ni inte förvänta er stordåd ifrån mig alltså, kommer nog att titta i kors rätt bra efter sträckjobbning i två veckor. Tänkte även försöka trimma på kusarna så bra jag kan! Blir nog fartfyllt och roligt.

Idag hoppade duktiga Julia på vår fina Felix. Det var deras andra tävling ihop och de var felfria och placerade fyra i LC och debuterade LB med ett skitpet. Så himla roligt och så himla tråkigt att jag inte kunde vara där. Önskar att han var  lite högre så han kunde bli min egen svårklasshäst men nu får snart ett nytt barn chansen att starta sin ridkärriär på superponnyn!
Dina fick laser idag, hon älskar verkligen det. Jag är ju lite skeptisk till "hokus-pokus" hästtrolleri men Belinda som laserkvinnan heter är otroligt seriös. Bara det faktum att hon känner igenom Dina ordentligt ger mig lite inblick. Tycker det funkar bra och hon säger vettiga saker! Kul när man kan pricka rätt. Bubblan fick gå på ett gärde idag, hon var fin men lite het och tog ett tag att få ner i varv, vändbar och få bort studsbollskänslan. Dock kul att hon är pigg och glad även om man kan önska att hon la ner all den energin på rätt saker.
Nu kollar jag på fiml, Änglavakt. Rätt kass kanske men faktiskt väldigt fin. Lyckades förresten för första gången i mitt liv få "medges ej" på mitt kort i kassan på Coop, det har visserligen hänt förr men då har jag haft på mig kontanter men idag hade jag bara pengar till hälften av grejerna, vilket resulterade i att jag för första gången fick lämna saker kvar i affären. ;-) Och jag var helt säker på att jag hade pengar.. tills jag kom på att jag tankat innan. Lätt pinsamt men det är väl sånt som händer vilsna tjejer som mig. Nu ska jag kolla klart på filmen sedan blir det sovning, jobb 07 imorgon.. hua! Men det blir kul när jag väl släpat mig upp!
 

Vart tog tiden vägen?

Kategori: Allmänt

Jag vet inte riktigt vart tiden tar vägen just nu. Jag vill hinna med allt och alla hela tiden, vilket gör att jag är lätt frånvarande och inte så särskilt trevlig heller. Dels för att jag är för trött att jag inte tänker efter och för stressad för att ta mig tid att prata med folk. Även dem jag uppskattar.
 
I måndags tog jag mig i kragen efter jobbet och insåg att rida är ju det man ska göra! Slängde in Dina i transporten och kom i princip oanmäld till Loviseholm, red i deras ridhus och kände mig som kung. Så roligt när allting klaffar. Såklart tar det ju sin lilla tid att åka iväg, fixa iordning åt två hästar så var inte hemma förrän 23..
 
Tisdag var helt galen dag, började få puls vid två när det var en timme kvar tills jag slutade jobbet. Vi skulle nämligen ge oss ut i skogen för Paintboll. Kände mig som en femtonårig hormonrubbad grabb pumpad med adrenalin, var helt fantastiskt roligt! Är numera dock väldigt blåslagen.. Men det var värt det! Såklart var det obligatorisk pizza och kvällsbad efteråt. Och så var klockan sådär mycket igen och jag hade ju mina hästar kvar. Okristligt sent igen!
 
Igår var jag i Glanshammar och red två klasser på Dina. Hela grejen kändes väl lite sådär, för ett halvår sedan planerade jag att erövra stora 1,40klasser vid det här laget. Nu var jag i Glanshammar på lokaltävling och red 1m. Inte jättemotiverande när jag tänkte så, å andra sidan var jag ju väldigt nöjd över att vara igång igen! Hade inte önskat dit någon då jag startade sent i båda klasserna jag red. Hade dock största klacken på länge istället. Också sådär, lokala klasser borde jag ju skutta runt baklänges egentligen. Nu kom jag där med en oriden häst jag bara hoppat en gång på sockerbitar hemma och sedan hoppat i knähöjd ett par dagar innan. Det gick helt okej ändå. Jag må vara självkritisk men det känns sådär när man kommer in med en häst som endast är rund runt magen, springer istället med skallen som en stjärnkikare, skenar så fort man lättar 1cm på tygeln och tar 5språng att sakta in en km/h..I första klassen var jag så sur att jag knappt ville gå in och få mitt pris.. Haha! Alltså borde inte ta det så allvarligt men känner samtidigt om jag ska kunna överleva på mina ryttarkunskaper så bör jag ju inte marknadsföra mig som vilde? Är dock glad över att min fina häst var på strålande humör, hon blir galet snabb i benen också när hon hoppar i sken...
Andra klassen var hon lite tröttare, då kändes det lite bättre :-) Fick ett sjätte och ett tredjepris. Ska träna lite nu och sedan hitta någon annan bra tävling till fina Dina!
 
Idag jobbade jag, sedan fixade jag i stallet. Insåg att Bubblan inte åkte transport sedan P&J och att det inte riktigt är det bästa hon vet.. Bet i det sura äpplet och lyckades riktigt bra! Åkte till Loviseholm. Red i ridhuset och hoppade lite småhinder. Fick helt sjukt bra känsla alltså! Vet inte om det var för att jag sitter på något som ser ut som ett riktigt skrälle så hon överträffar alla förväntningar eller om hon faktiskt är relativt reglerbar och hoppar rätt så runt i varje fall? RIktigt kul! Ville aldrig åka hem heller, älskar Loviseholm och hade inte träffat härliga Elin på riktigt länge. Ska försöka ta mig dit snart igen och även få Elin att tjata lite på mig och se lite på Skrället också ;-). Var ute och gick med Dina också på kvällen, hon är bra rolig hon. Var förresten så trött igår kväll då jag kom till stallet skitsent att jag hade glömt att stänga Dinas boxdörr. Hur lyckas man? Hon är dock så välartad och van vid frihet under ansvar att hon stått kvar i sin box utan att röra sitt eller någon annans morgonfoder. Duktig kuse! Nu är klockan sådär skitmycket igen, får se vad jag glömt idag och lyckas med imorgon då... Tills dess lev flott!

Höll i mig hårt!

Kategori: Allmänt

Var iväg och red, Dina var fin när alla bitska djur flytt det mulna vädret. Bubblan däremot busade lite så jag fick hålla i mig. Lite chockad då hon på sista tiden vart så sjukt snäll, dock så står hon inne på nätterna sen ett par dagar tillbaka och äter så mycket kraftfoder hon bara kan för att gå upp i vikt. Klart har lite energi då om man blir itryckt massa käk men skulle vilja ha henne lite lugnare, får bli när hon blir fet då ;-)

Bitarna faller på plats!

Kategori: Allmänt

Igårkväll drog jag och Bella ut till världens ände, Hovsta och hängde i gäng typ halva natten. Det var riktigt roligt, ännu roligare efter att ha druckit lite vin.. Jag hoppade därmed inte upp ur sängen förrän tolv, inte klokt! Med gott samvete dock efter att ha sett ut genom fönstret att mina hästar inte tros behöva bli attackerade av ett helt kompani med bromsar. Skönt! Ska nog snart åka ut dit ändå efter att ha segat till förbannelse. Gör det dock med ganska gott samvete. Rolig jobbvecka väntar, fick fint förhandsbesked eller vad man ska kalla det igår och ja, allting känns bara rätt grymt! Det enda är väl hurvida jag och Felix kan flytta med i Oktober eller inte men den som lever får väl se.
 
Jag red de fina igår också, Dina fick skritta ut. Hon mår så dåligt av alla bromsar, hon får lätt panik när hon blir biten och hennes bett resulterar i typ stora bölder. Känns skithemskt att rida och kräva massa saker då. Ska försöka ta mig till Elins ridhus i veckan. Bubblan red jag också ut på, hon är dock stenhård och skiter väl i lite bromsar typ. Hon var i vart fall duktig, riden två gånger på två veckor och idag longerade jag inte ens innan jag hoppade upp. Synd bara att hon så osäker på bilar, kanske inte världsbäst att ge sig ut på Herminges sjuttioväg med lastbilar och allt möjligt som kör förbi så snabbt att det stundtals känns som om hästarna ska trilla omkull bara av vinddraget.
 
Lev väl!

where the grass is really greener

Kategori: Allmänt

Slutet på veckan gick minst sagt i ett. Borde ha ringt och bokat tid med min hovslagare, firmatjej och sadelomvärmningen borde ha ordnats upp.. Hade dock lite kalas där på onsdagen, mycket att ordna med på jobbet, lite svårt att sova av olika anledningar och blev därmed konstant skittrött och rätt odräglig att umgås med. Nu har jag dock tagit tag i de saker som tyngt mig, sov ut lite imorse och blivit människa igen!
 
Igår red jag Bubblan för första gången sedan hennes vila i ca 2 veckor. Kändes som om det bara lett till bra saker! Hon var helt med på noterna även om hon är svag i galoppen har blir lite lätt stressad i fattningarna. Nu kan hon till och med växla tempo rätt bra och jämt i skritt och trav. Måste bara hitta ett bra och hållbart sätt att få henne att bli starkare i galopp. Fina Dina fick skutta över lite små bommar igår också, kändes sådär men antar att det kan handla om sadeln, att hon inte riktigt vågar ta sig för då hon blir jätteförsiktig i början när hon tidigare vart skadad. I torsdags trimmade jag dock på henne som tusan ute och då var hon i vart fall helt grym :-).
 
Igårkväll spelade vi kort ett gäng.. Vi var sådär sega och var nästan arga när vi körde sista rundan straxt före tolv, haha! Idag sov jag till tio sedan åkte jag ut med svär och vanliga far till Ässundet. Där fiskade vi, jag solade och lyssnade på P3dokumentär om kidnappningen på Ulrika landslagsryttarinnan för att avsluta en underbar dag med att äta deras supergoda räkmackor! Tog sedan in mina älskade hästar, känns ju lite hemskt att de ska stå ute och svettas och bli uppätna av bromsar stora som assietter. Tror ingen häst mår bra av att gå i rasthagar då tycker jag det är snällast att ha dem inne om möjligheten finns!
 
Nu ska jag försöka äta lite sallad, är mer sugen på rarbarberpaj så gör nog en sådan till middag istället ;)

Kalas

Kategori: Allmänt

Jobbade, hade fått lyxen färdigmockad box i stallet och har intagit dubbel ranson tårta. Ibland behöver man sådant också. Just nu kliar det dock i mig, jag är galet sugen på att trimma just nu.. Klockan är dock mycket och jag börjar alldeles för tidigt för att vara hälsosamt imorgon ;-) stress efter såklart eftersom Desse ska iväg direkt när jag slutat typ. Sen ska jag rida tills jag typ kräks :-) 

Wake me up

Kategori: Allmänt

Har skrivit ett par inlägg på iPhone, de har förstås inte velat komma upp. Synd. Har försökt uppdatera om mina fina hästar och livet i övrigt. Otroligt mycket som händer nu, jag hänger knappt med själv!
 
Jag har nu avklarat två intensiva men grymt roliga ridlägerveckor på Rinkaby, tack för möjligheten Lotta och alla underbara inblandade. Är nu tillbaka sen i måndags på fritids och det känns också bra då jag trivs som fisken i vattnet på det stället :-)
Har även volleybollat ett par vändor, plojspelat fotboll, hängt med min bff, käkat fint, badat och så vidare. Man måste ju ta vara på sommaren!!
 
Vi ska ju som tidigare nämnt flytta, vilket gör att mycket ska fixas. Vi har nu hunnit köpa hinder, jättefina! Men funderade allvarligt på att börja dressyra när jag såg prislappen på kalaset. Trots de är de relativt billiga.. Sedan så har vi visning på vår lägenhet imorgon, då måste man tydligen städa som en skållad råtta enligt mamma och pappa. Jag passade även på att packa ned min första flyttkartong och längtade lite extra efter att få starta ett litet nytt kapitel i livet! Såå spännande. Vi får dock se när jag får inta mitt lilla gårdshus, det måste ju ordnas till en del för att kunna bli självständigt boende så vi får se om detta görs direkt eller om vi får bo typ i Marieberg hos Felix pappa en stund innan. Hur som helst, jag kan inte låta bli att titta på fina möbler osv. Jag tänker dock inreda försiktigt, jag hatar för röriga ställen med för mycket saker. Eller fula saker för all del!
 
Hästarna går också i förändringarnas tecken. Felix är till salu, för den som söker en elitponny i både hoppning och dressyr! Desse ska tillbaka till sin uppfödare som ska göra ett sista försök att behandla honom med en ny metod då han blivit utdömd nu då han inte svarar på vanlig behandling och har sina pålagringar som sitter rätt illa. Magsåren är dock betydligt bättre nu, troligtvis för att han är ute och betar gräs dygnet runt. (Han hade tidigare fritt med hö men gräset är ju som sagt bättre). Han äter sitt kraftfoder nästan snabbt nu när han kommer in och har gått upp i vikt. Dock så är det ju inget riktigt okej hästliv han lever nu när han är tydligt halt på böjt spår och bete sig rätt konstigt ibland. Hade kanske inte sett lika allvarligt på det hela om jag inte känt honom som ung, han har verkligen världens största hjärta och man skulle kunna göra vad som helst med honom egentligen. Men det vet ju alla att man blir skitirriterad när man är sjuk eller har ont, för jag tror aldrig att han skulle kunna göra någon illa annars. Vi får dock hoppas på att allt vill sig väl med det här sista så att han kan bli den där underbara hästen han är igen!
 
Bubblan har lite vila nu, känns som om att allting har gått fort med henne och dessutom är hon ju i behov av att gå upp i vikt. Kanske med facit i hand var en bra period nu också eftersom att hon för tillfället är så brunstig att man knappt kan peta på henne utan att hon kissar.. Världens bästa Dina är helt igång, rider i min gamla skruttsadel som jag sitter som en kråka i dock men åh vad roligt det är! Nu bjuder hon verkligen fram och jag fattar inte hur jag kunde skava runt i den andra förut, sadelskrället till trots har jag underbar känsla på henne nu! Dock så är Elin inte hemma så mycket nu när det är massa tävlingar, hon får sluta vara så duktig ;-) och det går nog inte att hoppa på ridbanan innan den är åtgärdad då både Dina och Felix har snubblat halvt ihjäl sig i gropar som blivit på den efter att nya underlaget kom. Förut var den lite för hård, nu lite för lös - tänk att man aldrig ska bli nöjd. Ridbanor verkar vara en hel vetenskap!!! Men har iaf för att ha något mål att träna till anmält Dinisen till lokal tävling 100 & 110 i Glanshammar nästa onsdag och det ska bli otroligt roligt! Ser fram emot att få komma ut med henne och att hon får leka av sig lite lätt :-)
 
Har en till boll i luften också, imorgon ska jag höra av mig till min kontakt på Almi också för att boka möte till sista steget på min egna firma :-) Känns riktigt häftigt, har dock inget bra namn och kommer att ställa hundratusenmiljoner frågor till henne om allt det praktiska men det ska nog lösa sig till slut! Sedan är ni alla varmt välkomna att komma och träna för mig på Storsättravägen! Har man namnförslag, träningsförfrågningar/förslag eller vet någon duktig företagare som vill agera lite mentor typ varannan månad är allt sådant välkommet!
 
Imorgon är det lite party också, min pappa fyller 47år gammal nämligen. Dessutom fyller världens bästa Axel 16år också. Ska försöka hinna fira båda efter jobbet, önska mig lycka till! Kanske har nämnt det förut men lite häftigt är att Felix andra bror och mamma också fyller år på samma dag. Och jag och Felix på samma datum, 23 liksom min BFF. Måste vara sjukt ment to be alltså!
Nu ska jag sluta svamla. vet knappt vad jag drabblar om men nu har jag fått ur mig lite! Ha det bäst. Kram