larssonm.blogg.se

Två korvar och choklad?

Kategori: Allmänt

Var som sagt ute efter present till mamma.. Gick runt på marieberg en sväng sedan på Ikea. Gissa vad jag köpte? Två korvar och två chokladkakor. Ville ju köpa något till världens vackraste mamma. Dock så var jag väldigt hungrig och det var en riktigt billig lunch, hela kalaset gick på 18kronor! Alva red dressyrprogram sen, underbart ambitiös tjej det där. Gjorde min dag mycket roligare! :-)

Mamma Mia!

Kategori: Allmänt

Ska ta tag i mig själv nu och åka ut och köpa en födelsedagspresent till min mamma men alltså mamma Mia är inte världens enklaste att handla till om man säger så. Hon är ganska så bortskämd och har bestämd smak, haha! Ska göra mitt bästa i varje fall vad gällade att hitta något passande.
 
Idag ska jag försöka med att ringa och få en tid till min bil, för att helt ärligt kommer jag antagligen få bullerböter eller en rejäl utskällning av någon irriterad granne snart eftersom att man hör mig på minst en kilometers radie.. Haha! Hemskt men tyvärr sant. Ska ringa veterinären också så att de kan kolla Dina och hennes tänder bland annat. Dessutom ska jag försöka att få en klipptid och jag är supersugen på att fixa naglarna också, får se om jag är tillräckligt slösaktig för att ringa och lägga pengar på det :-) En väldig massa ringande alltså och jag verkligen direkt ogillar att snacka i telefon med folk jag inte känner..
 
Har ni lyssnat på I Cry förresten? Inte riktigt min typ av låt direkt men diggar den faktiskt!!
/ Upp och iväg

blogger!

Kategori: Allmänt

Värsta upptaderarinnan är jag! Nu iväg mot staden och lunch med en fin vän!

Hollywoodfruar

Kategori: Allmänt

Gled hem efter jobbet och först så kollade jag på Felix nya bil, en supersaab! Så roligt för honom, det var han verkligen värd att få köpa sig. Sedan så bänkade vi oss framför mitt favoritprogram (egentligen enda gången jag kollar på TV, är hemskt dålig på det annars) svenska hollywoodfruar var det såklart och fina Felix hade koll på dagarna och köpt hem chips och dipp. Blev såååhär lycklig, tack tack superduperkillen!

Mys med min gulliga tasse!

Kategori: Allmänt

Nu ska vi på promenad! :)

Beslutsångest deluxe!

Kategori: Allmänt

Direkt ogillar att bestämma mig för lite större saker och ting.. Har verkligen svårt för det, jag sa upp mig från mitt jobb på restaurangen igår, som har haft vissa fördelar, som att jobba med jättegoa människor, men kände nu att det var dags att gå vidare. Då återstår ju alternativen för min fortsatta överlevnad och som sagt det är ju där jag är som mest kluven. Samtidigt som jag vill leva ett typ "vanligt" liv med vanligt jobb så är jag ju ganska sugen på att jobba med hästar. Dock så är det ju så att även om jag mjäkar mig så brukar ju saker och ting ha en ganska magisk förmåga att lösa sig!
 
Nu ska jag ringa lite samtal och sedan fundera, klura och tänka sådär jobbigt!! Sedan ska jag till stallet en sväng, tänkte till och med kanske putsa lite grejer där!! Jobb står på schemat klockan fyra också.

Hungrig som en varg!

Kategori: Allmänt

 
Nu har jag kommit hem från lite jobb, sedan fick dina nya skor & nu laddar jag om med en pizza i ugnen innan nästa jobbpass. Skönt med enkel mat också som bara är att värma på, god är den också!
 
Ska hålla det som utlovats också - nämligen presentation av min fina dina!!
Denada är ett sto född 2003 och jag har haft henne i ungefär 2år (inte klokt vad fort tiden går!!) Dina är en Hannoveranare och är importerad från Tyskland som ung. Innan jag fått henne så hade hon gått fyraårschampionat och sedan hoppat några klasser som femåring för att sedan vila. När jag köpte henne var hon sju och tidigare under det året hade hon gått några 110hoppningar. Just nu tävlar vi på 120-nivå men med siktet inställt högre. Dock så har Dina haft en himla otur under året, då hon bland annat lyckats bli sparkad och bröt då griffelbenet. Men vi hänger i nu och storsatsar på nästa säsong :)

Snart sovning!

Kategori: Allmänt

Läste mitt egna inlägg och insåg att det var ganska rörigt utan bakgrund!!
Vet dock knappt själv vem jag är men kan ju försöka, jag heter Moa. Moa Larsson och jag är tjugo år. Jag har en mamma, pappa och en lillebror, som är större än mig dock :-) Har också ett par Felixar. En som har fyra ben och jag äger hälften av och sedan en tvåbent Felix som jag, för det mesta, är väldigt kär i! Sedan har jag även en fyrbent till, fina Dina!!
Ikväll har det vart lite spänning på jobbet, man vet aldrig vad som sker där inte! Jag lyckades också dra ur en sladd ur en stickkontakt, ajaj vad dumt! Men det gick att lösa tursamt nog..
 Fina Dina!!
Nu skäller familjens två fyrbenta där nere också, tror det kan vara så att min kära mor och far kommit hem efter vad som verkar vart en supervecka i Alanya, så tar en utförligare presentation på allt en annan dag!!

På språng!

Kategori: Allmänt

Igår ringde min Felix mig klockan 02.15 för han hade minsann missat bussen hem.. Klart jag hämtar svarade jag nästan i sömnen! Dock så var det mest bara trevligt då jag samtidigt också skjutsade min gamla klasskompis Daniel hem till Kumla i farten, supergo kille!

Därav sent sovdags och så vaknade jag vid elva, då åkte jag och tränade lilla Vilma som red på Felix. Vilma är en duktig ryttare men är envis som en röd gris och idag hade hon mycket egna åsikter.. Till sist gick det bra och han är en riktig superponny våran Felix! Sedan fick min fina Dina springa lite på ridbanan, varför är hon inte sådär energisk när jag ska rida? :-) Nu har jag precis duschat och jobbet väntar! Det blir nog kalasbra!

Vilma och Felix, från tidigare i somras när vi precis köpt våran fina Felix!

Konstant kluven?

Kategori: Allmänt

Jag är egentligen ingen bloggerska. Egentligen kanske jag inte vill lämna ut mig själv så mycket. Eller, egentligen, egentligen så vill jag helst inte göra mig till åtlöje. Liksom skriva massa saker som den som läser sedan skrattar åt eller talar illa om. Jantelagen liksom, vem skulle bry sig positivt om lilla mig? Att ingen läser alls, att jag liksom skulle vara helt ointressant! Äh, man får väl vara braveheart då och då. Typ nu. En lördagskväll i september. Jag undrar vad mamma och pappa kommer säga? Eller Felix? Men jag gillar att läsa bloggar och jag gillar att skriva. Och jag har ett minne ungefär i stil med Doris i hitta Nemo. Så jag kan ju i alla fall läsa min egna blogg sen i efterhand, som en dagbok liksom :) Tror det blir helbra!

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.