larssonm.blogg.se

Tack!

Kategori: Allmänt

Vill tacka alla som vart med och gjort mig glad under 2013 och önska er ett gott nytt år! På fm idag har jag ridit med gulliga Vilma, det var länge sedan. Dina var glad över att få träffa henne och mamma nåla också. Nu ska jag handla, slänga fram kläder, kasta in lite hästar och åka till världens bästa Bella. Bättre tjej kan man nog inte fira in ett nytt år med :))

Ridinspirerad & FRÅGA MIG VAD DU VILL

Kategori: Allmänt

Igår drog jag iväg under dagen till Loviseholm. Alpha fick följa med. Hon hoppade sin första minibana och var riktigt duktig. Lite obalanserad i framförallt vänster varv, jag måste försöka sluta parera så mycket och få med huvudet i färdriktningen. Skönt att få med sig lite tips hem så jag vet vart jag ska lägga krut. Otroligt inspirerande kuse att rida dock, är helt pepp på henne just nu men på grund av hennes ringa ålder och rutin så måste man ju skynda lite långsamt och inte fläska på för mycket. Såg rätt nyligen på nära håll en ryttare, som på grund av okunskap snarare än illvilja, knäckte sin unghäst lite. Tror det är väldigt svårt att få dem att älskar sin uppgift igen då. Sådant gör mig ledsen och den fallgropen vill jag inte hamna i med den här underbara hästen.
Fick även hoppa Elins vrålåk. Jätteroligt! Snacka om en fantastisk möjlighet att bara få hoppa upp på en extra häst när jag tränat klart min egen och dessutom få en hopplektion bara sådär. Det gjorde mig väldigt glad och motiverad till att fortsätta träna. Hästen i fråga var lite mer utvecklad än Alina och därmed fick jag lite mer inspiration med hur jag vill ha henne i framtiden och vad jag ska sträva emot. Sedan att det var en kanonfin häst som hoppade hus gjorde ju inte det hela sämre. Tack tack tack Elin, jag känner mig otroligt priviligerad att känna dig.
 
Dina däremot behöver bli riden idag, jag är dock inte jättemotiverad till att rida ut ensam i mörkret. Jag mår lite dåligt, hela familjen är sjuk så jag antar att jag får min beskärda del (som om jag inte redan vart sjuk nog?). Sedan är inte min favoritsyssla att rida ut. Som del i träning kan det vara roligt men med Dina börjar det bli lite långrandigt nu även om hon är världens lättsammaste och mysigaste att rida ut på. Jag vill ju svettas tillsammans med henne, få mig själv och henne lite bättre hela tiden med både kort och långsiktiga mål. Just nu skrittar vi ut, för en eventuell förbättring eller till ingenting. Och så ska det vara i ett par månader till. Inte skitkul. Ska förresten börja kolla på hingstar till henne lite mer seriöst nu. Jag kan inte riktigt tro på att hon kommer bli helt bra nu i vart fall, självklart så hoppas jag på det av hela mitt hjärta men vill reservera mig lite för att det kanske inte blir så.
 
Filmen på Alpha ligger förstås i mammas dator och nu har jag Felix. Astypiskt!! Men den som väntar på något gott..
SÅ, nu får ni fråga vad ni vill! Jag lovar att svara på allt. Sedan kanske jag inte svarar så särskilt utvecklande på elaka eller konstiga frågor men svara kan jag ju ändå göra :-) Så ska jag försöka svara imorgon kväll? Låter det bra? Med mina typ 20-40 läsare om dagen kanske det inte blir jättemycket frågor så det är bara fritt fram, våga fråga flera gånger då ;-)

Data- &sömnlös

Kategori: Allmänt

Har ingen dator och imorgon ska jag till loviseholm. Blir tidigt imorgon men väntar på att få hämta pappa som är ute och förlustar sig.. Så det blir dåligt med film ikväll ;-)

Lördagsgodis

Kategori: Allmänt

Tjena! Idag började vi dagen med att bygga upp en sjukhage, mockade och ordnade stallet. Sedan runt lunch så hoppade jag finaste Alpha. Och vet ni vad? Felix filmade hela kalaset. Så ni får också vara med. Ni får väl döma för er själva men jag tycker i vart fall att hon är en riktigt härlig häst. Vacker, spänstig och framförallt så otroligt glad och med på allting. Inställningen är för mig det absolut viktigaste hos hästarna, en häst som älskar det den gör går ju inte ens att jämföra med en häst med mer kapacitet men som inte har samma inställning av någon anledning. (Oftast att de inte mår bra, typ skador, för dålig träning/foder osv.) Apropå min egen ridning så får ni reservera er för att jag har armar och svank som en stelopererad.. Men jag är varken proffs eller heter Elin och jag tror hästen fick en bra känsla ändå. Det viktigaste med ryttare och ridning är att ge hästen en så bra upplevelse som möjligt. Att rycka hästen i munnen eller sparka den i magen är inte trevligt. Att överleva en okej-bra pilot ingår snarare i utbildningen hos dem. Och hon kommer ju trots allt att få dras med mig några år framöver förhoppningsvis :-) Dina och jag tog en tur ute också. hon är verkligen genomgod - mötte alt möjligt konstigt på vägen och var med om en raketskjutning - inga konstigheter.
 
Nu ska jag longera Bubblan och sedan massera alla hästarna en liten stund var med den lilla massagemaskinen vi har. Dina älskar den, Bubblan är skeptisk och Alfisen har inte provat tidigare..
Ska försöka lägga upp filmen ikväll också, får se bara så att jag inte får vrålmycket inspiration i stallet nu bara. Har lite borstar jag vill tvätta och sedan vill jag fixa lite med träns och byta delar på dem osv så det blir bra. Sedan finns det väl miljontals andra saker jag skulle kunna få för mig därute också..

Fredagsmyys

Kategori: Allmänt

Kändes lite konstigt att det var fredag på jobbet idag, var ju mer som en måndag? Vi hade i varje fall kul, tjejen jag jobbar med dessa dagar är helt grym. Verkligen härligaste tjejen! Tur har jag :-) sedan hade mamma mockat mina boxar, väldigt snällt gjort. Så åkte vi och bestämde lite i affärerna hur vårt hus ska se ut. Jobbigt med en hel drös beslut om saker vi bokstavligen får leva med i framtiden men också spännande att känna att det går framåt. Hann inte rida idag tyvärr eftersom vi var borta hela kvällen och sedan åt pizza ihop till middag. Hade dock bara skrittur med dina inplanerad men det är ju nig så mysigt. Nya tag imorgon, ska försöka vara produktiv tidigt då!! Då hinner man mer har jag märkt även om jag gnuggar gruset i ögonen likt en sengångare första halvtimmen! Lovar att jag gör ett tappert försök att vara lite mer tuff, spännande och rolig då. Godnatt godingar!

Ledigt? ;-)

Kategori: Allmänt

Jag är en sådär knäpp person som blir lätt stressad över att vara ledig, känns som om att man måste komma ikapp och ligga steget före hela tiden. Rätt jobbigt och totalt omöjligt att bara vara, dock så får jag en hel del gjort!! Och snart kan jag nog slappna av, hoppas jag :) imorgon är det dock jobb, blir mysigt! 
 
Apropå julen så var den fin med fantastiskt sällskap, bästa julklappen var presentkort på Ikea. Tack alla inblandade för allt. Hästarnas status just nu är bra. Bubblans bula på benet var bara ett segdraget överben så hon är fit for fight nu. Ska gnälla över att hon är lite svårtränad dock, både energisk, väldigt elastisk och rör sig grymt. Lätt att kräva lite mycket av en häst med de fina egenskaperna! Alina eller lova? Fick en kommentar med lova i ett annat sammanhang men det kanske är fint på en lovande och älskad (love) häst? Hon mår i varje fall fint och hennes sår har läkt så fort och fint att jag är glatt överraskad. Igår longerades hon och gick okej, första gången efter "skadan". Idag red jag. Och ville aldrig sluta. Hon är fantastisk, gick jämnt på båda tyglarna, bjöd framåt och gick på fjärilslätta hjälper. Får en grym känsla på henne, vill aldrig hoppa av. Krävs inte mer för att göra en nörd som mig lycklig. Bubblan linades igår med, har aldrig tidigare haft en häst som rör sig så bra tror jag. Red barbacka ut i mörkret ikväll, hästarna är julsnälla tror jag för jag ville knappt glida av henne heller! Dina är sig själv igen. Känns grymt skönt, undrar bara vad som gjorde henne så dålig? jag vill alltid reda ut sådant för en smärtfri framtid men nu har jag svårt att klura ut vad sjutton det var. Hade inte ens gett hästarna julgodis som tänkt då jag helt glömde av det och tur var väl det, annars hade jag väl haft dåligt samvete i flera veckor. 
 
Idag har också jag och Felix trängts en stund på rean, köpt färg och målat på vårt lilla hus och putsat lite mer på stolarna vi målade häromdagen. Full rulle :-) kom på idag att jag ska skriva ett inlägg om typ hästuppfostran men det blir en annan dag. Något annat som önskas?  typ hästpresentation, stallbilder och pyssel där, träningsupplägg, hur man gör egemålsättning, frågestunder? så att jag bara inte rabblar upp allt jag gjort. Märker att det inte blir så särskilt spännande ;-) 
härliga hästen idag 💕

Jul utan internet

Kategori: Allmänt

Därav dålig uppdatering. Har hänt en hel del julkul och lite tråkigt också. hade en fin jul igår med god mat, underbart sällskap och paket. Trimmat  hästar, b&a känns fräscha och glada. Dina däremot hade lite kolikkänning imorse och jag fick panik och promenerade henne som en all. Det släppte dock före lunch. Sedan var vi på kalas idag, städat bilen, kollat bygggrejer och målat våra köksstolar vi lyckats få skänkta :) utvecklar - förhoppningsvis även med bilder imorgon. Må väl!
 

en saknad tjej

Kategori: Allmänt

Saknar min fina Allis. Kan inte säga att jag ångrar att vi sålde henne, för gjort är någonstans gjort och det fanns många själ till att vi gjorde det. Vad jag däremot kan säga är att om tomten kom med henne imorgon skulle jag bli minst sagt lycklig :-)
 

jobbsugen

Kategori: Allmänt

Trots att jag jobbat hela dagen på mitt "andra" fritids som jag saknat väldigt mycket så kan jag inte låta bli att bli sjukt jobbsugen såhär i TVsoffan. Min företagssamma sida har gjort sig påmind på sista tiden. Kul kanske med tanke på att jag fått igång min egna firma nu. Dock så är jag bra på idésidan men sämre på iordningsställandet med en hel del. Exempelvis så skulle jag vilja ha en bra marknadsförande hemsida, en personligare blogg med snyggare design och mer regelbundna bilder och kanske mer hästrelaterade inlägg snarare än bara skriva om lite ditten och datten från vad som hänt under dagarna. Dessutom skulle jag också vilja designa lite smarta saker, har kommit en bit men det där med prototyper och att liksom få till det mer "på riktigt" går trögt. Ska dock försöka odna ett möte med min duktiga Almi-kontakt och ta tag i den biten och även intressera någon hacker för mina internetprojekt.
 
Skulle dock vilja ha en egen dator för att kunna få lite mer ordning på mina anteckningar. Många blir aldrig ens nedskrivna eftersom att jag inte alltid kan sno någon annans, en del finns i mammas och en del i Felles, villket gör det väldigt svårt att liksom sammanställa alltihop. Jag uppskattar dock min livliga fantasi! Joggade Bubblan förut, hon var kanonfin. Ska försöka mig på lite hoppning imorgon om jag orkar gå upp till ett riktigt morgonpass innan alla julbestyr. De andra har fått vila idag eftersom att jag tyckte att bingolottos uppesittarkväll verkade mysig -ångrar mig lite nu. Hade hellre myst med Dina snarare än titta på kaotiskt knasiga människor i tv4.. Måste dock spela sista rundan, att vinna en miljon eller får ju mina planer lite närmare där bortifrån horisonten. Om vi inte hörs innan dess så God Jul!

Underbara dina

Kategori: Allmänt

älskar hästar. Dina har en särskild plats i mitt hjärta - och kanske även någon annans av den nedre bilden att döma :-)

när hjärnan är dum får kroppen lida

Kategori: Allmänt

Jag är jätteglad över att ha fått ihop mina julklappar, kanske borde hitta nåt mer till Felix men jag hoppas och tror att alla mina kära ska bli glada över det jag köpt. Igår så var jag och Felle hos Mårten som kommit hem från sitt plugg i Luleå. Om vi var glada? Gissa :)))))))))) Vi satt och drack lite vin och käkade chips först innan vi gick till pitchers och drack drinkar. Blev ännu gladare av det och kom inte hem förrän mitt i natten. Hade dock sjukt trevligt så helt klart värt det även om jag var död när jag skulle fodra och även när jag skulle släppa ut djuren, att de ska krångla så va!! (Tack Felix för hjälpen).
När hästdjuren var klara så skulle jag sova lite till för att komma ikapp, då kommer ett annat litet kanindjur och är väldigt gullig och slickar mig i ansiktet. Sedan är den inte lika gullig utan kissar på mig, haha! Brutalt uppvaknande så då blev det dusch och julklappar direkt. Hemma så hälsade Mårten på då han inte sett vårt nya house och min lilla kusin var här. Mysigt, slog in julklappar också - så även det är gjort! Nu har jag fixat jättenoga i stallet också, sopat överallt, skurat lite hinkar osv. Sedan ser mina hästars boxars spån sådär äckligt ut, antar att det är eftersom att de stått inne extra mycket när Alpha vart lite dålig. Hatar när det är så, vill bara ha vitt fluff men det är inte så lätt att upprätthålla med hästar som tror att de är halvt mullvadar. Igår red jag och Felle ut på Bubblan och Dinis förresten, på lilla vägen och tursamt nog för mig så mötte vi inga bilar som var ute efter att döda oss. Har nog aldrig tidigare vart så trött på människor som inte tar hänsyn som nu. Kanske för att jag tidigare bara haft hästar som kunnat bli omkörda av jetplan utan att lyfta på  huvudet ;-) Nu ska jag ta en snabb barbacka tur på Dina innan solsidan, tur att de är färdigkammade. Sedan är det trim på Bubblan, hon känns fin och fräsch nu. Jag undrar bara vad sjutton det var egentligen som spökade där ett tag.. Hästar är logiska brukar jag säga till Felix, vet inte riktigt hur mycket det stämmer egentligen dock..

Julpanik eller nåt..

Kategori: Allmänt

Är fortfarande rätt seg i huvudet, alltså nu ska jag väl gå och segdra på att vara sjuk igen. Attans bananer! Nog på klagandet, det är ju FETT TRÅKIGT som skolbarnen säger. Helt rätt har de, fett tråkigt helt enkelt. Idag började jag med att släppa ut de fina hästarna sedan så skrev jag till min framtida dröm-hemsida på datorn. Hoppas att den blir grym, måste dock hitta en hyvens hacker som kan hjälpa mig med kodning och annat strunt ;-) funderar då i samband med det att även göra en blogguppdatering, det ni! Fast med tanke på dagens tempo kanske vi kan börja snacka nästa år men visioner det måste man ju få ha!! Jag och mamma har julhandlat, det var supermysigt trots att jag är lite sjuk och blir helt stressad av att inte hitta rätt klappar för uppskattning av mina nära och kära. Nu har jag nog dock knäckt det mesta, ska åka och handla det sista imorgon men sedan får det minsann vara nog!! Jag är ganska så nöjd med mina idéer också, skönt.
Nu så ska jag ut till mina hästar, har allt kvar att göra i stallet. B får nog vila idag ändå, hon har ju vart lite halvknackig så en extra vilodag kan väl inte skada. Dinas rehab känns lite mer på prioritet just idag. För senare ikväll ska jag och Felix iväg, så lite snurr på det hela måste jag helt enkelt få. Varför sitter jag här då? För att jag försöker er vara en trogen bloggare, eller så är jag bara skittrött och tycker det är rätt slappt. 
PS! Nu kan ni förhoppningsvis även ringa till mig igen, har ordnat ett nytt simkort! Yippie 

Mycket tråkigt

Kategori: Allmänt

 
Fick en gullig kommentar om dåligt bloggande, annars brukar jag mest få det på sms osv :-) 
Tisdag var en helt vild dag, jag lyckades dels tro att jag lagt i ettan i min fickparkering utanför jobbet men backade rakt in i bilen bakom..
 
Skulle dock på rolig träning men när vi skulle packa i och åka så hade liten dragit upp ett fult sår i "armhålan". Gick inte kanonbra att linda eller tejpa heller. Jag var inte populär när hon fick vara inne i ett par dagar.. Lyckades bli sjuk också, har vart halvtdäckad. Jag hatar verkligen att vara sjuk. Idag pallrade jag mig iväg till jobbet i varje fall, seg som sjutton men skönt att få säga  god jul till kidsen i vart fall :-) Alina mår bättre, snart hel igen hoppas jag! Längtar till jul och en hel del ledighet väntar. Nu ska jag smälta maten och sedan gå ut och rida lite :) grymt! 
 
 
 
Bilder på fina julgranen pappa och jag hög, fina julklapparna jag fick av duktiga klara -så gulligt! Bortskämda jag fick också julklapp på jobbet också. Alina som slagit i näsan och till sist jordens finaste hund :) 
 

Dagens räddning

Kategori: Allmänt

Var att jag hittade en kexchoklad i bilen, lycka! 👍

Glädjedödare

Kategori: Allmänt

Fick en kommentar idag som slog in direkt.. Nu har jag dåligt samvete också, blir kul att försöka sova..

Vaken,

Kategori: Allmänt

Blev visst inget sovande, promenerade med dina , spikade lite och målade istället :-) typ askul!! Gillar ni det? Vet inte om jag kommer bli typ sådär sterilt-solsidan-vit? Lite svårt kanske att avgöra om det blev bättre eftersom jag alltid blir lite för ivrig och glömmer att ta före-bilder..
 
 

önskelistan

Kategori: Allmänt

Uj vad mycket jag vill ha just nu.. Kollat på massa diy-sidor också, blir typ helt vild av dem! Får vrålmycket inspiration fast jag har fullt upp med husbygge och allt möjligt men min pyssliga ådra bara pumpar på nu för tiden. Så har det inte vart tidigare! Önskar mig mest ego-dyra saker också. Typ manikyr, klippa håret, en ny ridhjälm, ridbyxor - vanliga+vita och varför inte lite möbler och sånt när vi ändå håller på!! Bäst att jag lägger mig tror jag ;-)

Lördag

Kategori: Allmänt

 
Hej! Idag har jag haft en perfekt lagom lätt seg dag. Städat i stallet, mamma och jag brottades med stalltvättmaskinen. Sedan fixade vi lite med vårt lilla hus. Lilla tasse har hjälpt till nästan hela dagen också, imorse busade de med vår vilda katt på väbilderna, haha!! Nu julklappsinköp, handlade dock bara sånt jag behövde typ. Och lite saker till stallet förstås, borde nog flytra in där istället :)

Mys

Kategori: Allmänt

Fredagsmys!! Med gott käk, lite myror i brallan dock.. Skulle vilja hänga lite i stallet, putsa och fixa. Tur att det står kvar :)

Alva&alwa

Kategori: Allmänt

Hade finbesök idag av ett par saknade tjejer! Underbara Alva och mamma Annica 💕 Lilla a får minsann heta Alwa nu, söt och snäll då heter man ju det :-) hon skuttade över en pluttig bom idag och det var kanonkul! Åt en mango till kvällsmat, kanongott!

Pepp

Kategori: Allmänt

Pluggar in mig på kvalitetstävlan, bästa liten kan förhoppningsvis vara bra där :-) sedan utökat b-kort, kom igen nu moa! Får för sjutton gubbar ta tag i det nu..


Kvalitetstid med fina dina ♥️

Kategori: Allmänt

barbackamys med bästa!

Huvudvärken från helvetet

Kategori: Allmänt

Tillbaka på jobbet igen, började bra med försovning.. Hann dock i tid ändå efter att kutat som en galning! Sedan mycket att göra. kom hem och min bästa mamma hade mockat, börjar bli en dålig vana ;) Motionerade bara en kuse, de andra har inte kläder efter väder, dvs är inte vinterskodda förrän på torsdag. Alltid lite meckigt set där, man vill ju inte att de ska halka som Bambi men inte heller få ruttna hovar med snösulor i leran. Var nog bra valt iaf, det har ju trots allt bara vart ett par vinterdagar sen förra skoningen. Var helt slut i huvudet så sen åkte vi och åt Gyros innan jag nattade hästarna och nu typ dött i sängen. Ska försöka sova bort det här och förhoppningsvis även ringa doktorn så de kan säga att jag har hypokondri innan jag tjatat och de hittar ett fel.. Bara bittra jag som ogillar vårdcentralen? Ska sova nu som sagt innan jag avslöjar vilken surskalle jag är :)
Grym tavla!
 

Rar kuse

Kategori: Allmänt

Idag skulle vi med Bubblan till tandläkaren, blev dock tyvärr stoppade av vädret så vi fick vända hemåt igen. Det gjorde inte så mycket för en halvledig-dag behövdes helt klart. Jag har städat lite, tvättat, handlat täckbrallor, kollat julklappar  lyckats fakturera hoppas jag samt vart med hästarna. Dina och Bubblan är dock typ bambi och ska inte skos förrän torsdag så de får vila. Bubblan har förövrigt ett svullet ben och fick vara inne med spritbandage idag. Tror det är bättre redan imorgon, lymfangit brukar vara lättbotat som tur är! Red dock min smått fantastiska Alpha, Alina, Alwa eller vad hon nu heter. Galopperade i snön på en peppad och glad treåring. Som dessutom är rätt balanserad och lydig. Satt bara och skrattade för mig själv, ska få någon att föreviga det hela någon dag alltså. Skulle må bra av att se bilden av den känslan när det känns tungt!! :-)
 
Kikade också in på min Whatleys Alphas uppfödares hemsida, Lunda sportbreeding. Hon har lite stjärnor i släkten kan man säga. Gladast blev jag nog dock av att de skrivit lite fint och önskat oss lycka till. Sådant gillar jag! Riktigt härliga människor måste jag säga. Rekommenderas om man vill köpa en kalasfin häst!
Red i regnrusk på kvällen här förra veckan och facebookade även från treåringens rygg.. Osmart kanske men man måste ju se så den är ordentligt inriden ;-) SÅ snäll är hon!

Hemma bäst

Kategori: Allmänt

Vi hade en härlig helg, har skulle det förresten stå i förra inlägget -inte härjar. Skönt att komma bort från borde, måste och ska. Jag känner mig dock så fantastiskt hemma på vår lilla gård. Helt underbart att komma hem, pussa hästarna och bli helt glad över den här platsen. Bästa pappa och Jörgen har dessutom spikat lite mer på vår lilla stuga så nu är den lite närmare det vi drömmer om! Tack för det. Snön gör det så mycket ljusare också trots lite mer tungjobbad vardag. Är superglad verkligen. Det enda tråkiga är att Bubblan är svullen i ett framben och ska till tandläkaren imorgon - hoppas på bra väder tills dess. Vägrar riskera livet på mina fina när det inte är någonting akut superviktigt så i värsta fall stannar vi hemma. Nu ska jag sova, har lite sovmorgon imorgon då vi, om vi åker, åker vid ca 9. :)
Härligt ljus på Håkan också, som sjöng en av vinterns kommande stora pepp-låtar, du är snart där!

Göteborg- ingen solskenshistoria..

Kategori: Allmänt

vi har härjade det fint, inget kanonväder dock ;-) 
 

På väg

Kategori: Allmänt

Nu är jag och Felix påväg till en helg i Göteborg med god mat, konsert och lite shopping. Känns som det kom helt i rätt tid, vi är trötta nu.. Igår så filade vi på våra stads-outfits eftersom att vi slasar i myskläder dagarna i ända. Kom på den strålande iden att kleta in mig i lite brun-utan-sol. Blev jämnt, fint och inte orange överallt. Utom på mina händer som lyckades bli allting. Snyggt.. Får helt enkelt köpa ett par handskar när vi kommer fram eller bara ha händerna i fickorna ;-). Har blivit lite hönsmamma då jag med undantag för vissa luncher och kanske fem andra pass tagit hand om mina kusar uteslutande ensam. Vet att de är i säkert förvar men kan ändå inte låta bli att sakna dem lite.. Ska pussa ihjäl dem imorgonkväll :)

Motiverande väder??

Kategori: Allmänt

 Igår spikades det tak, ingen fara på taket.. Eller så var det snorhalt och livsfarligt.. Med en hel del hjälp satt det uppe, duschade och var inte i sängen förrän 12, rätt tungt att släppa ut kusar imorse med andra ord! Nu ska jag rida, helst alla tre men är trött som en sengångare, det spöregnar och motivationen känns sådär..
å 
 

Imorgonbitti blir tungt ;-)

Kategori: Allmänt

Startade upp direkt efter jobbet med att rida underbara Alina. Hon kan verkligen konsten att göra en glad :-) sedan startade operation lasta bubblan - som ivrigt nästan kutade in i släpet.. är hon sjuk tro?? Hoppade på loviseholm och hon var kanonfin och ger verkligen allt hon kan plus lite mer. Att hon sedan är lite vinglig och att det blir än mer tydligt med hack det förtränger jag ett tag framöver! Elin förvånas lite över hennes reglerbarhet och det gör jag också, med tanke på hennes bakgrund äR hon ändå rätt fantastisk. Men det kanske är även det som gett henne en så grym fighting spirit? Vad vet jag.. Nu är det dags att sova, imorhon hinner jag nog inte rida men tro mig - jag kommer inte att rulla tummarna för det ;-) sov gott.
 
 
 
 

Fin familj

Kategori: Allmänt

Hästarna gick fint, Bubblan behövde joggas lite inför träning imorgon. Det får bli på hack som jag ridit på ett tag då hon är rätt vild och tyvärr drog upp ett litet sår i ena mungipan förra veckan. Det var så pyttigt att det läkte direkt men har ändå låtit det vila lite. Idag var hon dock inte alls sugen på att springa fint med ett bett i truten igen och med en frusen ridbana och ambitionen att bara rasta lätt gick det inte riktigt att rida sig igenom det hela.. Fick helt enkelt byta tillbaka trots att jag tycker att hack tappar lite styrning och ridbarhet. Samtidigt så är det ju betydligt enklare att rida en hyfsat nöjd kuse än en hyfsat skitsur.. ;-) så hon får dispens på det tills vidare. 
Alina&Dina är typ bäst, de gick i skogen med mig och Felix i kolmörker utan problem. Stabilt, framförallt för en treåring!! Stabil pojkvän har jag också som styrde Dina under vår tur. Så nu sitter jag här redan 22 :-) Uppskattar verkligen min hjälpsamma familj! Beridarfelix, mockarmamma och dtämgpappa extra puss till er:-) 💗🐴🌺♥️

tidsmaskin?

Kategori: Allmänt

Tufft att dra sig upp ur sängen och inse att det var måndag.. Men välbehövlig helg väntar, då ska vi till Göteborg och det kommer bli såå kul :-)  Idag försökte jag få till träningstid med den bästa tränaren i landet typ men det gick sådär. Gillar inte att hon är SÅ poppis!! haha! Men ska försöka att tidsoptimera och hinna med hela stallet, rida alla och vara klar för sovning i skaplig tid, lycka till hälsar jag mig själv! Det känns roligt i vart fall, jag har nog världens mest motiverande gäng kusar i stallet. Och det är väl tur det i detta väder och med denna tid. Nu ska vi ut och ha kul i vart fall. Må väl! Puss

Med ytterkläderna på sniskan!

Kategori: Allmänt

Liten har lyckats..