larssonm.blogg.se

det vet du!

Kategori: Allmänt

Lyssnar på det vet du. Tycker faktiskt att de är ganska så väldigt roliga det där gänget. Facineras lite av "youtube-fenomenet" också, att man kan bli grymt känd av att lägga upp lite filmklipp.
 
Hur som haver, igår så var det full rulle. Väldigt trevligt! Började med att fixa i stallet och ha lektion med en superponny och superfokucerad ryttarinna. De hoppade en ganska simpel övning men blir lite klurigt med volter och så vidare. Sedan så "löshoppade" vi Bubblan jag och Vilma, hon är ju fortfarande väldigt smal så man får inte ta för mycket energi så sockerbithöjd är lagom. Hon är otroligt söt och verkar gilla det, hon sköter det där helt själv :-)
Dina fick bli lite longerad, hon fortsätter att vara helt strålande duktig! Såå kul! Typiskt nog så är det ju lite tunnt med tävlingar framöver och just nu känns hon ganska så blå-gul :-)
Efter det så red jag Desse, han var också grym! Det går bra nu! Vet inte riktigt vad det är men känner mig otroligt motiverad. Hoppas det håller hela långa kalla vintern... 
 
Nu har jag jobbat en sväng och käkat lunch och dags för fina fyrbenta. Helt grymt att hinna vara lite duktig och jobba och dessutom hinna rida när det är ljust! Puss!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: