larssonm.blogg.se

ruttet & surt

Kategori: Allmänt

Precis käkat efter låång dag med hästarna. Gick både bra och dåligt, börjar med det bra - underbara Dina är frisk nu och ska tutas igång. Så skönt! Visste ju att det inte var allvarligt men känns alltid bra att lösa problemet och blicka vidare -nu mot supersäsong 2013!
Sämre nyheter - Bubblan har inte blivit bättre. Började rensa hennes mun, som återigen var full i foderrester och var och när det lossade resulterade det i massa blod ifrån såren. Det luktar ruttet också.. Röntgenbilder togs idag också. Hur som, vi har fått en tid hos en tandspecialist för hästar som alltså ska ge henne slutgiltiga domen. Verkar inte överdrivet hoppfullt, tyckte så synd om henne idag att jag bara ville lägga mig och gråta lite på det blodiga klinikgolvet.. Jag tänkte ta lite mun-bilder och visa lite men vart så ledsen och trött på allting att jag inte gjorde det. Nu startar Bubblans karusell den 5november igen och jag vill verkligen kunna rädda henne.
Hade lite lektion efter besöket, roligt att träffa duktiga barn efter en sådanhär dag. Sedan var jag och mamma vrålhungriga och hon slängde ihop en grym pasta, tack!
såg den här bilden på facebook, känns som jag bara ser sånt här just nu. Perception heter det väl med finare ord - att man ser det som man funderar på extra mycket. Sedan är det djursjukhuset på TV, ska bryta ihop en stund, återkommer när jag kommit tillbaka!

Kommentarer

  • Lollo säger:

    Kämpa på Moa! Du är stark! Och bubblan med! <3

    2012-11-05 | 07:55:27

Kommentera inlägget här: